مجتمع رجيمأطباقنا الخاصة للرجيم

سباجيتي بصلصه البندوره للريجيم من مطبخي بالصور




السلام عليكم اخواتي





عملت اليوم معكرونه او او حبيت تشاركوني بطريقتي او يارب تنال اعجابكم

اولا المكونات






معكرونه سباجتي وبصله صغيره او كمان دجاج مقطع مكعبات او فلفل حلو وحار وفصين ثوم وجزره صغيره لكن نسيت اصورها مع المكونات وملح وشويه هيل وقرفه مطحونه



دلوقتي با الطريقه

نقطع البصله ونضعها على النار ونضيفلها ملعقه او اثنين زيت زيتون او بنضيف فوقها قطع الدجاج مع فلفل اسود وشويه ملح او رشه قرفه ناعمه او رشه هيل مطحون او بقلبهم على نار هادئه لحد ميبا لونهم ذهبي او بعد هيك بنضيف كاسين من الماء وصلصه البندوره او بنسيبها تغلي لغايه استواء الدجاج













او طبعا بفتره استواء الدجاج نكون حضرنا المعكرونه عشان نسلقها او بعد منسلقها نضعها بمصفاه ونغسلها كويس اوي لكي نتخلص من اكبر كميه من النمشويات الموجوده فيها





او بعدهيك بنضعها بصينيه وبنوضع فوقها الدجاج والصلصه وبنقطع الفلفل الحلو والحار والجزر والثوم بشكل شرائح رقيقه جدا وبنضعها فوق الالمكرونه بهذا الشكل




او بنسيبا تغلي على نار هادئه

اوبعد متنشف خالص نضعها بالفرن للتحمير ودا الشكل النهائي






لو عجبتكم متنسوش الردود

ياعينى ياعينى على الايتكارات والحاجات الحلوة
تسلم الايادى الجميلة يارب
وبما انى اول واحدة ارد الصينية كلها من نصيبى هههههه
والا اقولك راح اسيب حتة لحبيبتى ولااحلى هههههه
تسلمين يالغالية
مشكوره حبيبتي للمرور الغالي نورتي او اذا نفسك بالمكرونه مفيش مشكله كليها او هعمل ل ولا احلى صينيه ثانيه
[[glow=009933]center]تسلم ايدك
بجد تحفة
ومفيدة وفيها كل العناصر
ميرسى يا قمر
ممتااااااااااااااااااااااااااااااااااازة
[/center[/glow]]

الله يسلم ايديكي حبيبتي
انا بموت في المكرونه
1 2  3  4  5  ... الأخيرة