مجتمع رجيمالأطباق الرئيسية

صينية كوسة باللحمة المفرومة من صنع إيدى ومش منقولة

أحلى صباح على عيونكم النهاردة هقدملكم أكلة واااااو روعة من تأليفى وصنع إيدى

http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif



يارب تعجبكم,,,,صينية كوسة باللحمة المفرومة شهية ومفيدة وصحيةخليكم معايا بالصور’’’’
المقادير:
كيلو كوسة طازجة
ربع كيلو لحمة بقرى مفرومة
فلفل أخضر حار
بصلة كبيرة
عصير طماطم ملح ـفلفل إسود ـتوابل اللى تحبيها
الطريقة
اولا تغسل الكوسة وتقشر وتقطع حلقلت وتكونى معصجة اللحمة يعنى تشوحيها مع البصل والفلفل الأسود والتوابل والفلفل الأخضروالملح
ثانيا تدهنى الصينية بالسمن وتقطعى بصلة صغيرة حلقات وتضعيها فى الصينيةوتحطى نصف كمية الكوسة وبعدين هتحطى اللحمة المعصجة وبعدين تضيفى باقى الكوسة ذى ما فى الصورة

وبعد كدة تكونى محضرة عصير الطماطم[البنادورة]وتضيفيها علي الكوسة وتحطي حلقات بصل و2فلفل أحضر سليم على الوش وشوية ملح وفلفل إسود وتوابل وتحطيها على البوتاجاز شوية حتى تبدئ فى النضج ذى الصورة ونضيف مكعب مرق على الوش يعطى طعم جميل
وبعد كدة نحطها فى الفرن حتى تنضج جيدا وااااو مش قادرة أقولكم على الريحة قد إيه جميلة وتجوع ودة شكلها بعد ما إستوت ريحة وشكل جنان
ممكن نقدمها مع أرز بشعرية أو معكرونة محمرة وسلطة أو مخلل كما تحبون إتفضلو والطعم روووعة بالهنا والشفا
يارب تعجبكم
تسلم اديك زهووووره
نورتي القسم حبيبتي ان شاء الله على طول

انا بحب الكوسه راح اخد اول صينيه بما اني اول رد و الطبق للي بعدي


بالف هنا يا قمر ولوعايزة صينية تانى قولى وانا بسرعة هعملها لجل عيونك
تسلم الايااااااادي زهرة
طبق رآآآآآآآآآئع
والصحن ليه اكيد
سلمت يدااك ..
1 2