ارز بالكارى وفراخ مشويه وثوميه من مطبخى( حمله سماء الابداع )

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : زهره الاسلام
-
الابداع ar551085e8xrhwxvhk9v

الابداع na6ix3gesm3zm4fwrhn8

اخواتى الغاليات
دى اول مشاركه لى فى هذا القسم الابداع 000021.gif
انا تعبت جدا فى تصوير هذا الموضوع وما كنتش اعرف ان التصوير بيتعب كده وده كمان لانى مش بعرف اصور كويس الابداع ninja.gif وعدت كل صوره اكثر من 5 مرات الابداع smile40.gif

ده غير انى كنت بنسى واعمل حاجه واقول نسيت اصورها الابداع smile27.gif

عموما مع الوقت اتحسن واعرف اصور كويس واصور كل الخطواتالابداع icon10.gif

مقادير وطريقه عمل الارز
بصله مفرومه و2فص ثوم مطحونين ومعلقتين زبده وكارى فراخ وكركم وبهارات وملح وفلفل اسمر ومكعب مرقه دجاج وشوربه

اولا انا حمرت البصل والثوم فى الزبده وحطيت عليهم البهارات لحد ما بقى لونها اصفر
الابداع tbg6azykqc8xsvici7j.


بعد كده حطيت الشوربه ومكعب مرقه الدجاج
الابداع g40w02zh5379sh5m4wy6


وبعد ما غليت الشوربه حطيت الارز وتركته يستوى
وهنا بعد ما استوى
الابداع vgd6xwnt5xunex5q09x.


اثناء ما الارز كان بيستوى عملت الفراخ ونسيت اصور خطواتها معلش اعذرونى :)

بس صورتها بعد ما استوت الابداع icon10.gif

مقادير وطريقه عمل الفراخ

فرخه اقطها 8 قطع واتبلها من بليل ببصله وفص ثوم وطمطمايه وبابريكا وبهارات وقرفه وحبهان وزعتر وورق لورى وليمونه ومعلقه خل واضعها فى الثلاجه

بعد كده اقطع بصله شرائح واضع الفراخ والتتبيله فيها واغطيها بورق المنيوم واضعها فى الفرن لحد ما تستوى وتعرفى انها استوت لو دخلتى فيها الشوكه بتدخل بسهوله بيطلع طعمها رااااائع
ولو حبيبتى تضعى قطع خضار من اى نوع حطى تحت الفراخ بيطلع طعمها حلو

الابداع xosc71ejt6ywbvpj7fjw

وبعد ذلك وضعتها فى الشوايه فى الفرن
الابداع 4ig4si5p94y7q6662y2e

وسويت فى الفرن خضار مشوى فى سوليفان وضعت بصل وطماطم وفلفل وبطاطس
احط كل قطعه فى سوليفات واحط عليها زيت وزعتر وحبه ملح وفلفل وادخلها الفرن
هنا بعد ما طلعتها من الفرن
الابداع pdf39xpx006m0zwe840k

وهنا بعد ما شلت السوليفات
انا ما بحبش اقطعها صغير انا بحب اكلها كده علشان يكون طعم كل حاجه منفصل عن الثانى بس طعمها حلو اوى
الابداع cepbzo9qcfwsruoupff.


مكونات وطريقه عمل الثوميه

تتكون من بياض بيضتين ونصف كبايه زيت ونصف ليمونه وفصين ثوم مطحونين وحبه ملح وفلفل اسمر ومعلقتين كبار مايونيز
الابداع s3rd1f592se8k5yorfo.

الابداع glzjsxmo9p6fvg0hc7ae

اولا احط بياض البيض فى الخلاط هو والثوم واخلطه لحد ما البياض يعلى ويطلع فقاقيع

الابداع q9wlbfh4jz4xpnyqep39

بعد كده ودى اهم خطوه ابتدى والخلاط بيخلط البيض اضع الزيت نقطه نقطه او تنزلى خط رفيع جدا من الزيت لحد ما تخلصى الزيت وتلاقيه اصبح سميك
بعد كده تضعيه فى طبق
الابداع e97ebscun6x6ta1axmi.

وتحطى عليه معلقتين المايونيز ونصف ليمونه وتقدميه
الابداع 03jdq64jnvgd7lgxmt.j


وده فى النهايه
بس انا نسيت اصور الاكل كله مع بعضه الابداع icon12.gif
صورت الارز والفراخ بس
المره الجايه ان شاء الله اصور الاكل كله الابداع smile20.gif
الابداع l1lnpqqpy0smzpk5mdpk


الابداع wun6j7npztu7i4ic4v8w
كتبت : غدور
-
ماشاء الله ماشاء الله
اكل يفتح النفس
والتصوير اكتر من رائع
بارك الله فيك وجزاك خيرا علي الوصفه الجميله
ان شاء الله اجربها في القريب العاجل
ويسعدني ان اكون اول رد لاخد كل الاطباق
كتبت : Rama-2005
-
اوووووووووووووووووووووو الاكل مشهي جدا جدا جدا عن جد الدجاج عجبني و الخضروات مشهيه

يعيكي الف عافيه مجهود بالفعل رائع و مع الوقت رح تتعودي تصوري بالتفصيل ...اهم حاجه تستمري في تنزيل مواضيع الاكلات

و مدعومه بالصور
كتبت : ام شهدومازن
-
ما شاء الله عليكي تسلم ايدك الحلوه وعلى مجهودك الحلو


كتبت : randoda
-


ما شاء الله حلو كتير تسلم الايادى انا باحب الاكله دى جدااااااااااااااا

حتجوعينى و ابوظ الرجييييييييم هههههههه

بانتظار المزيد من مواضيعك الحلوة
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ماشاء الله اكل بيشهي

خصوصا الدجاج مممممممم
تسلم اديك زهره
و ان شاء الله طلتك دايمه
في انتظار المزيد حبيبتي
مبروك الوسااااااام
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

كبسة سريعة وشهية من مطبخي

السابق

أطباق متنوعة اختاري طبقك

كلمات ذات علاقة
مشويه , من , مطبخى , الابداع , ارز , بالكاري , حمله , سماء , وثوميه , وفراخ