اسكالوب وكباب دجاج بانيه على طريقتى

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : habibat zaujaha
-
246572264.jpg

ar551085e8xrhwxvhk9v

997lhxlworczm7brkblm

اسكالوب وكباب الدجاج بانيه على طريقتى

6cx67p77hcgvxm0xv9.j


المقادير
كيلو او نص كيلو صدر دجاج حسب عدد الاشخاص**بصل كبيرة **2 سنة ثومة **ملح فلفل اسود
لتغليف
بيض وبقسماط
الطريقة
بنسلق الدجاج مع ورق الرند وهيل لمدة 10 د
اولانطبخ ادجاج اكتر من 10 دقايق
wx8mo7ftmsi31bv211k.
نفتت لحم الدجاج ونفرمه مع البصل والثومة ونضيف الملح والفلفل الاسود
3r7h0a4g6x7rsg5pgeaz
وهنا فرمته وجاهز
ddimmj6fpkfo3borm99.
نتركه بالتلاجة ربع ساعة نسويه بشكل الكباب العادى وندخله فى سيخ وبعدين نغمسه فى البيض تما البقسماط
ai2hvt7gtaj67ukp98za
ونقليه
tuxd4tubprahh1rx9bc.

vfg06vygdkz23xrrq9e.
والجزء الاخر نعمله بشكل اسكالوب ونغمس فى البيض تما فى البقسماط ونقليه على نار عالية
4aj3ej7lmq5n2y44to66
بعدما قلينا السكالوب رشيت عليه جبنة رومى مبشور
h8pez8quobf6sxuh3m0.
ندخل السكالوب للفرن من فوق فقط عشان ندوب الجبنة
jmq4ry24tzy43atpkhdl
التقديم والشكل النهائى
6cx67p77hcgvxm0xv9.j
وسلطة باندجان مشوي ودولمة مشكلة راح انزلها قريبا فى القسم
5f2n4xxxq23mengzlzeg
وهدا السكالوب
uuzuqu2r3y8osiu1q3tu
وهدا احلاء طبق لااول رد
6cx67p77hcgvxm0xv9.j
ودمتم برعاية الله
كتبت : رماد اليل
-
الف صحه وهنا ...ماشاء الله تبارك الله ...

شغل حلو وطعم احلى ...


تشكري حبيبه على النشاط ...

دائما تتحفينا باطباقك الحلو ,,,
كتبت : um rawan
-
الشكل جنان والطعم جنان
احلي مشاركه من احلي ام سارا
عن جد شغل ممتاز نورتي حمله سماء الابداع وننتظر باقي المشاركات
ربي يكرمك بالزريه الصالحه يارب
تستاهلي الوسام والتقيم
كتبت : randoda
-


بسم الله ما شاء الله

كده دائما تجوعينا

طيب انا عايزة حته بقى ما ليش دعوة ههههههههه

تسلم الايادى يا قمر

كتبت : ولا احلى
-
حبووووووووووووووووووووووووووووووووبةايه الجمااااااااااااال دا

كتيييييييييييييير عليا الإبداااااااااااااع دا مشاء الله عليكى اتحفتى وابدعتى ابداع رائع ومتقن

شكرا ليكى يا غالية على الموضوع المميز ومبروك الوسام

تقبلى مرورى
كتبت : habibat zaujaha
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة رماد اليل:
الف صحه وهنا ...ماشاء الله تبارك الله ...

شغل حلو وطعم احلى ...


تشكري حبيبه على النشاط ...

دائما تتحفينا باطباقك الحلو ,,,
مشكورة يالغلاء على تواجدك الدائم معنا
وبيسعدنى دائما رؤية اسمك منور فى متصفحى
[CENTER]
[/CENTER]
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

كفتة السمك

السابق

أحلى وراك مشوية لأحلى نهلة من مطبخى

كلمات ذات علاقة
اسكالوب , ثانيه , دجاج , على , وكباب , طريقتى