خبيز بالقشطه والتمر لحمله سماء الابداع

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : um rawan
-
الابداع images?q=tbn:ANd9GcQ

الابداع ar551085e8xrhwxvhk9v
الابداع soxqx1jvnzui4clp0kk6
الابداع images?q=tbn:ANd9GcR
اول مشاركه لي هنا بالنسبه لحمله سماء الابداع

كل اربعاء بعمل نوع من الخبائز عشان بجوني ضيوف للتلاوه بكون فيها فطائر وشاي ومكسرات حبيت تشاركونا حبايبنا حا ادخل في الموضوع علي طول
المقادير
علبتين قشطه اي نوع---------زره ملح--------سمن او زبده بنفس مقدار علبه القشطه بيكون 2 سمن-------الدقيق حسب العجنه-------سكر مسحون للزينه----تمر عجون نظيف من الحصي بنضع فيهو من 4 لي 5 ملاعق زبده وبنعجنه باليد او المكينه علي حسب ماعندك

الابداع 3hcctfjr8kpzade17l.j

الابداع lc2xgrcwv24u49qrg7e.
الابداع g7b3r4hoesis9y6rbwh.
الابداع 9b1mqossgvo7zvkwt2wn

الابداع smmeainxt2loca91tzt3

العجوه بعد فرمها واضافه الزبده
الابداع images?q=tbn:ANd9GcT

نضع علبتين القشه في وعاء وبفس علبه القشطه نملاها مرتين سمن ----يعني 2 قشطه 2 سمن -----زره ملح +الباكنج باودر ---نحركم بملعقه خشب ثم نبدا نضيف الدقيق شويه شويه حتي تصير عجينه متماسكه وتفك من اليد
الابداع 8sn5sbg67210jvkimnv.
بعد كدا ناخد شويه من العجينه في اليد ونعمله في شكل دائره فاتحه ناخد شويه من العجوه ونلفها صوابع وهكزا حتي تكتمل الصينيه
الابداع xia5l8vruyxdnygyjabg
ندخله الفرن وبعد ان تحمر من الجهتين نطلعه من الفرن

الابداع 879suc9ucizp22qjjg8.

الابداع iv6zu0tnx4izhv6o0px3

الابداع c5cvh0bq59qr7bnu6121
بعد مايبرد نبدا نسكره ونضعه في طبق التقديم

الابداع 7eigbmzojnhp20jzr2o.

الابداع kl8nvvn2upqurym60h.j
صحن التقديم كان هنا ؟
كتبت : um rawan
-
منتظره ردودكم وتقيمك والطبق حايكون من نصيب مين
كتبت : Coeur de Rjeem
-
من غير كلام حبيبه نهوووووووووووووووله ام روان
ليااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تسلم الايادي يا قمر
ربنا يبارك فيك
واحلى تقييم اعيونك
كتبت : um rawan
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nehla:
من غير كلام حبيبه نهوووووووووووووووله ام روان
ليااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تسلم الايادي يا قمر
ربنا يبارك فيك
واحلى تقييم اعيونك
تسلمي لي حبيبه قلبي
سلمك الرحمن بكل ايات القران
تقيم اعمالك الملائكه يارب
طلتك تفرح القلب


كتبت : أم عمر و توتة
-
تسلم الايادى ام روان ..شكل الطبق بيشهى فعلا.. تسلمىىىىىىىىى
كتبت : um rawan
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أم عمر و توتة:
تسلم الايادى ام روان ..شكل الطبق بيشهى فعلا.. تسلمىىىىىىىىى
تسلم ايديك وعيونك ياجميل
وتشتهيك الجنه يارب



الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي

بسكويت الشاي لحمله سماء الابداع من ام روان

السابق

الزلابيا الاردنيه ((سماء الابدااااع))

كلمات ذات علاقة
لحمله , الابداع , بالقشطه , يبيَ , سماء , والتمر