جمبرى مقلى وسمك سنجارى من مطبخى ( حمله سماء الابداع )

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : زهره الاسلام
-
الابداع b8fvn7hv1rpddol50xmg
الابداع ar551085e8xrhwxvhk9v
الابداع na6ix3gesm3zm4fwrhn8

اليوم عملت جمبرى مقلى وسمك

انا الاول كنت بقلى الجمبرى عادى اضعه فى الدقيق وبعد كده اقليه بس ما كانش بيطلع مقرمش
بس بعد كده قرئت انى اضع فى الدقيق معلقه بكنج باودر علشان يكون هش واما اجى اقلى الجمبرى اكون مجهزه طبق ميه اضع فيه الجمبرى واحده واحده بسرعه واحطها فى الزيت علطول , وفعلا الطريقه دى حلوه جدا وبتخلى الجمبرى مقرمش جدا وطعمه جميل

اولا طريقه عمل الجمبرى
- جبت الجمبرى وقشرته وشلت الخط الاسود الرفيع على ظهرى الجمبرى ونقعته فى ميه وشويه خل وشويه ملح

بعد كده جهزت الخلطه الى حتبله بيها وهى عباره عن
فلفل وثوم وملح وكمون وبابريكا وليمون وخل
الابداع 0z0v77iawynammjlyhi.

بعد كده تبلت الجمبرى وسبته فى التتبيله لمده ساعه
الابداع hyz9i9l1pkar6fe9ndo.


بعد كده غطيت الجمبرى بالدقيق والبيكنج باودر وحطيت على الدقيق معلقه كارى علشان تخلى لون الجمبرى احمر فى ذهبى
الابداع lejy3850bnf4q660syj.

وجهزت طبق المياه
الابداع edssy2ou6ufb7j77g7j4


بعد كده حطيت على النار الطاسه وحطيت زيت غزير لحد ما سخن جدا وبدئت فى وضع الجمبرى واحده واحده اولا فى المياه
الابداع sjm61hhi5lhuw1f82ko8


انتظر لحد ما لونه يصبح ذهبى وبعد كده اشيله على ورق ماص للزيت واقدمه

هذا فى النهايه
الابداع 3yykiyta1tjbmglb5wi5

الابداع csl2yggmoaoklu9ydczf


طريقه عمل السمك السنجارى
انا عملته بالسمك البلطى( انا مش بحب السمك الكبير خالص ) فبعمله بسمك حجمه متوسط
اولا جبت ورق المنيوم ووضعت عليه القليل من الزيت وتتبيله السمك الى هى تبلت بيها الجمبرى وفتحت السمكه ووضعت عليها القليل من التتبيله ايضا
الابداع bu8aiglgi4udzjqa6g5a

بعد كده جهزت الخضروات الى حضعها عليها وهى عباره عن
طماطم
بصله
فلفل اخضر
بقدونس
ليمون مقطع شرائح

ووضعت عليها معلقه كبيره من تتبيله السمك وقلبتها مع الخضروات
الابداع 6vont13jo01osczod2es


بعد كده وضعت جزء من الخضروات على السمكه وقمت بلفها بالورق الالمنيوم
الابداع 0p3blqrtnd40jcclr8nk

وعملت فى السمك البلطى كده كل سمكه لوحدها فى ورقه واضع عليها الخضار واقفلها عليها
وبعد كده اخذتهم رصتهم فى صينيه ودخلتهم الفرن من تحت علشان تستوى
هو مش بياخد وقت كبير ممكن ثلث ساعه
بعد كده فتحت ورق الفويل وطبعا الخضار كان مستوى بس مش محمر ففتحت الفويل ودخلت السمك فى شوايه الفرن

وده فى النهايه
الابداع 76k3op3flbgpjs1yfc.j


وقدمت السمك والجمبرى مع الارز الاسمر وسلطه خضراء
الابداع 88f61wcnouq5ba2vavq.

الابداع cmp7v49uq23v7en2n9bj


ان شاء الله الاكله تعجبكم

الابداع tqewv4hpjjygce3a7uvo

كتبت : Coeur de Rjeem
-
مستنياك لما شفتك في التحميل
عشان اكون اول وحده
من غير كلام الجمبري ليا كلو
و السمك للجميع



مابقيتش انانيه وبخلي للي ورايا
تسلم اديك حبيبتي

اروح اجيب الوسام وانا مطمنه
كتبت : قلب المنتدى
-
ما شاء الله الجمبرى والسمك تحفففففففففففففففة وبجد جوعتينى وان شاء الله ها جرب الجمبرى بطريقتك
تسلم أيديك يا زهورة
كتبت : um rawan
-
تسلم ايديك الحلوه ياجميل
انا بحب السمك وهو من نصيبي
تستاهلي التقيم والوسام
تتوسمي بالقران يارب


كتبت : فرفوووشه
-
تسلم الايااااااااااااادي زهوره
طريقه حلوه أبدعتي
هيه راحت علينا لا سمك ولاجمبري
لكن احاول اتفاوض مع نهووله لعل وعسى
كتبت : أم عمر و توتة
-
تسلمى زهره..اول مرة اعرف طريقة الميه ديه..ان شاء الله اجربها و اكيد حاتطلع حلوة..



الصفحات 1 2  3  4 

التالي

سمك الكلمار الحشي

السابق

الدجـــــــــــــــــــــاج المقرمــــــــــــش روعــــــــــــــة لايفوتكم

كلمات ذات علاقة
من , مطبخى , مقلي , الابداع , حمله , جمبري , سماء , سنجارى , نزلك