انا امس الصبح ذبحت عند اهلي وطبعا كانت عزومه الغداء على شرفي وبما اني بموت في حاجات الدلال عملت العشاء في بيتي عزومه لكن على شرفي
طبعا زوجي كان معزوم هههه عشان يكمل الدلال الي على اصولو واخد العيديه مقابل العزومه
عملت كتف خروف بالرز لكن بطريقه والله لو جربتوها راح تدعولي
اخذت الكتف حطيتو 10 دقائق على الفحم من الجهتين بعدها غسلتو بالماي عشان سواد الفحم اخذت بصل مفروم و بقدونس وملح وفلفل اسود ونص ليمونه مقطعه و شويه زبده ذايبه
ودهنت الكتف منيح شوحتو شوي على النار ومليت الصينيه بالماء وحطيتو بالفرن 30 دقيقه بعد 30 دقيقه خرجت الصينيه من الفرن اخدت الكتف والصلصه طبخت فيها رز اما الكتف فدهنتو كلو بالموطارد اي الخردل نسيت اصورها فالصوره هادي من النت
حطيت الكتف بعد ما مليتو خردل ديجون في ورق قصدير وحطيت عليه بصل وليمون
لفيت الورق منيح وحطيتو بالفرن لمده ساعه
وهنا شوفو احلى عزوووومه
اول ما طلعت من الفرن والبخار طالع منها ممممممممم وهنا مع الرز
اتفضلو
عارفه انها لذيذه اتفضلو كمان
وكل سنه وانتم طيببن
كتبت :
فرفوووشه
-
وااااااااااااااااااااااااااو ماشاء الله تبارك الرحمن صراحه روووووووووووعه ابدعتي يانهولتي تستاهلي احلى تقييم والصحن كله ليه من غير اي تفاهم
كتبت :
ولا احلى
-
عزووووووووووووووووووووووووووووومة
روعة يارتنى كنت معزووووووووووووووووووومة فى العزومة دى
انتى ودختينى من اول يوم امال هايحصلى ايه على ما العيد يخلص
كتبت :
ام ريان2
-
يا سلام وانا حا كل معاكم ولا ازعل هاااا
بالعافية يارب
تسلم الايادي وربي ما يحرمنا من جديدك
كتبت :
um rawan
-
شكلو شهي خالص سلمتي
وسلمت يداك حبيبه
كتبت :
Coeur de Rjeem
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة فرفوووشه: وااااااااااااااااااااااااااو ماشاء الله تبارك الرحمن صراحه روووووووووووعه ابدعتي يانهولتي تستاهلي احلى تقييم والصحن كله ليه من غير اي تفاهم
فرفوشتي نورتي الموضوع حبيبتي
شكرا لكلامك العسل يا عسل
وشكرا لاحلى وسام
وطبعا الصحن ليك يا قمر