زبادى بالتوت (حملة سماء الابداع)

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : أم عمر و توتة
-
حبيباتى اجمل و احلى مشاهدات... اقدم لكن اليوم تحفة..تحفة..تحفة بمعنى الكلمة.. زبادى بالتوت.. البعض يطلق عليه ايس كريم زبادى بالتوت.. و البعض يطلق عليه موس الزبادى

بالتوت

المهم...تعددت الاسماء و الطعم واحد.


الابداع) lhcsey4r4fpmymzzured



لن اصف لكم اد ايه طعمه بيكون روعة.. يعنى ممكن الواحدة تاكل ربع..قولى نصف الصينية.. اترككم مع المقادير و الطريقة و ان شاء الله تعجبكم و تقييمونى...

المقاديــــــر : طبقة من الكيكة الاسفنجية (نقسم الكيكة 3 طبقات و ناخد واحدة فقط و الباقى حاقولك تعملى بيه ايه)/400 جرام زبادى/120 جرام سكر ايسنج(عند محال مستلزمات

الحلويات) او سكر بودرة/ 3 ملعقة كبيرة بودرة كريم شانتى/ واحد و نصف ملعقة كبيرة جيلاتين بودرة مذاب فى قليل جدا من اماء الدافئ/مربى توت للتزيين.


و اليكم الطريقة بالصور..

الابداع) vt863ttjzbtw5uwwtbwl


الابداع) pjxta7z6yw4axwiitgjw


هذا هو الجيلاتين البودر


الابداع) tjd5a2vtbw8djztnxk6.


[COLOR="rgb(0, 100, 0)"]نضرب الزبادى ثم نضيف السكر و نضرب حتى يختفى السكر تماما ثم نضيف بودر الكريم شانتى ثم الجيلاتين عبر مصفاة صغيرة( للتخلص من اى تكتلات)[/COLOR]


الابداع) hfeqrti7br024uwy404p



الابداع) i138tbsbwxa03br4gxn.



الابداع) wsrnnp1uj7k1aqr6kj1.


نغطيها ثم نضعها فى الفريزر مدة 5 ساعات تقريبا


الابداع) etatad1lb6w2m56fb8.j



الابداع) 4jziso4jbb1k3261vomt


نزينها بالمربى بعد خروجها


الابداع) oyqj4rpavoezth2fjw1.



الابداع) s637v6lax2xg7ud6crh8



الابداع) h19e68nl8an6tmf73nt9



الابداع) 86fzr5hicjve17h06svd



الابداع) lhcsey4r4fpmymzzured



اتمنى تجربوها و ان شاء الله تعجبكم...




هذا الرابط حتى تستعملى طبقة الكيكة التانية

http://www.rjeem.com/forum/t91413.html


و ده لتستعملى طبقة الكيك التالتة


http://www.rjeem.com/forum/t82385.html
كتبت : Coeur de Rjeem
-
انا قيمت ورحعت ارد
ماشاء الله قمه الابداع
متميزه على جميع الاصعده
وشكرا على

ان شاء الله اجرب طريقتك
كتبت : أم عمر و توتة
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nehla:
انا قيمت ورحعت ارد
ماشاء الله قمه الابداع
متميزه على جميع الاصعده
وشكرا على

ان شاء الله اجرب طريقتك

[gdwl]نهوووولــــــــــــــة حبيبتى..تسلمى لى على الرد و التقييم و الكلمة الجميلة ديه... مانحرمش منك يا قمر..
[/gdwl]
كتبت : غدور
-
ماشاء الله ياام عمر
رووعه
انا كنت بأعمل موضوع وبحمل صور من المنتدي ولما شفت صوره الزبادي ده قلت ايه الروعه دي لازم اشوف الطريقه
بجد تسلم ايديك فكره جديده وشكلها شيك
واكيد طبعا الطعم روعه
ان شاء الله اجربها قريب جدا واوريك شطارتي

كتبت : ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕
-
ماشاء الله يا ام عمر وتوته

بجد شكلها رااائع وشهى جدااااا

تسلم الايادى حبيبتى أبدعتى

:)
كتبت : فرفوووشه
-
لا استطيع ان اقاوم روووووووووووعه
وماشاءالله شكلها يجنن
تسلم الاياااااااااادي ام عمر
بحق أبدعتي
واحلى تقييم لعيونك
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

احلى تورتة ارنب(حملة سماء الابداع)

السابق

طريقه مهلبيه لذيذه سهله جدا جدا

كلمات ذات علاقة
الابداع , بالتوت , حملة , سماء , زبادى