كيكه التمر من مطبخ رشيقه بدون بيض بدون دسم بدووووووووووووووون(حمله سما ابداع)
مجتمع رجيم / أطباقنا الخاصة للرجيم
كتبت :
وردة الخدود
-
سلام عليكم
ماشاء الله تبارك الله يا رشيقة .... شكلها تحفففففةة
و الله عجبتيني كثير كثير
تسلم الايادي
بس عندي كم سؤال
مثل اميرة النجمات ... لازم بكنج صودا ؟؟؟ و لازم لبن اكتيفيا ؟؟؟ ما اقدر استغنى عنهم ؟؟
و طيب لو عملت بدل كوبين دقيق .. اخليهم كوب دقيق و كوب دقيق اسمر .... ينفع ؟؟؟
و سكر الدايت انتي تقصدي به السكر البني ؟؟؟ لو لا .... ينفع استخدم السكر البني ؟؟؟
الوعاء اللي طبختي فيه الكيكة هو سليكون صح ؟؟؟ ما تحتاجي تدهنيه بأي شي ؟؟
معليش فحستك بالاسئلة .... بس من جد نفسي اطبقها عشان كذا بسأل ....
مشكورة مقدما يا احلى رشيقة
ماشاء الله تبارك الله يا رشيقة .... شكلها تحفففففةة
و الله عجبتيني كثير كثير
تسلم الايادي
بس عندي كم سؤال
مثل اميرة النجمات ... لازم بكنج صودا ؟؟؟ و لازم لبن اكتيفيا ؟؟؟ ما اقدر استغنى عنهم ؟؟
و طيب لو عملت بدل كوبين دقيق .. اخليهم كوب دقيق و كوب دقيق اسمر .... ينفع ؟؟؟
و سكر الدايت انتي تقصدي به السكر البني ؟؟؟ لو لا .... ينفع استخدم السكر البني ؟؟؟
الوعاء اللي طبختي فيه الكيكة هو سليكون صح ؟؟؟ ما تحتاجي تدهنيه بأي شي ؟؟
معليش فحستك بالاسئلة .... بس من جد نفسي اطبقها عشان كذا بسأل ....
مشكورة مقدما يا احلى رشيقة
كتبت :
[ دموع آلفرح ]
-
أبي !
شكلها مره يشهي و اهم شي انها دايت ^^
يعطيك العافيه حبوبة بحاول اطبقهآ بإذنه ّ
شكلها مره يشهي و اهم شي انها دايت ^^
يعطيك العافيه حبوبة بحاول اطبقهآ بإذنه ّ
كتبت :
(رشيقه هانم)
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة وردة الخدود:
سلام عليكم
ماشاء الله تبارك الله يا رشيقة .... شكلها تحفففففةة
و الله عجبتيني كثير كثير
تسلم الايادي
بس عندي كم سؤال
مثل اميرة النجمات ... لازم بكنج صودا ؟؟؟ و لازم لبن اكتيفيا ؟؟؟ ما اقدر استغنى عنهم ؟؟
و طيب لو عملت بدل كوبين دقيق .. اخليهم كوب دقيق و كوب دقيق اسمر .... ينفع ؟؟؟
و سكر الدايت انتي تقصدي به السكر البني ؟؟؟ لو لا .... ينفع استخدم السكر البني ؟؟؟
الوعاء اللي طبختي فيه الكيكة هو سليكون صح ؟؟؟ ما تحتاجي تدهنيه بأي شي ؟؟
معليش فحستك بالاسئلة .... بس من جد نفسي اطبقها عشان كذا بسأل ....
مشكورة مقدما يا احلى رشيقة
عيوني يا ورووووووده انا بالخدمهسلام عليكم
ماشاء الله تبارك الله يا رشيقة .... شكلها تحفففففةة
و الله عجبتيني كثير كثير
تسلم الايادي
بس عندي كم سؤال
مثل اميرة النجمات ... لازم بكنج صودا ؟؟؟ و لازم لبن اكتيفيا ؟؟؟ ما اقدر استغنى عنهم ؟؟
و طيب لو عملت بدل كوبين دقيق .. اخليهم كوب دقيق و كوب دقيق اسمر .... ينفع ؟؟؟
و سكر الدايت انتي تقصدي به السكر البني ؟؟؟ لو لا .... ينفع استخدم السكر البني ؟؟؟
الوعاء اللي طبختي فيه الكيكة هو سليكون صح ؟؟؟ ما تحتاجي تدهنيه بأي شي ؟؟
معليش فحستك بالاسئلة .... بس من جد نفسي اطبقها عشان كذا بسأل ....
مشكورة مقدما يا احلى رشيقة
- اولا لازم باكينج صودا لانها بدون بيض دي اللي هي البيكربوناتو عارفاها؟؟
- بالنسبه لللبن اي لبن رايب ينفع(لانه يخليها طريه)
- الدقيق ينفع حبيبتي اسمر او ابيض عادي
- شوفي بالنسبه للسكر قصدي سكر الرجيم و ممكن بني بس لو التمر كبير مش هتحتاج سكر اصلا انا حطيطه لاني اول مره اعملها و خفت لان التمر صغير
- اوعيه السيليكون كلها ما بدهنها ابدا بس اترك الكيكه تبرد فيها خالص براحتها و بعدين اطلعها بتطلع زي ما شوفتيها لو ما عندك سيليكون استعملي ورق الخبز كمان ما ادهنه و اترك الكيكه تبرد و بعد كده اشيله