براونيز

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : نود
-
نضع صفار البيض علي خليط الجبنة و الwhipping cream








نضع ال6 ملاعق كبيرة نسكافية + 4 ملاعق كبيرة سكر
ونذوبهم بالمية 2 كوب



كتبت : نود
-
نضع البسكويت في النسكافية و نرصة في البيركس بالشكل دة
"ايد ماما علشان انا بصور"





نحط نصف مقدار الكريم علي البسكويت و نفردة بالشكل دة




ونكرر العملية تاني


كتبت : نود
-


نرش الوش كلة باكاكاو بالشكل دة




بعد كدة تدخل التلاجة لاحسن نتيجة ممكن تسبيها طول الليل في التلاجة


و ادي النتيجة بعد التقطيع

كتبت : نود
-
ارز باللبن


1 كوب ارز
2 1/2 كوب حليب
2 كوب سكر بودره
1/2 كوب جوز هند
ماء ورد
قرفه- مكسرات


- ينقع الارز في ماء لمده ساعه


- علي النار نضع الرز و 4 اكواب ماء و تترك تغلي حتي الرز يستوي
- ثم نضع السكر و نقلب


- ثم نضع اللبن و جوز الهند و نقلب




- ثم نضع ماء الورد و نقلب حتي يثقل


-و ده الشكل بعد ما يستوي


- يوضع في طبق التقديم و يرش عليه المكسرات او القرفه و يقدم


و بالهنا و الشفا
كتبت : نود
-
CheeseCake

500 - 600 جبنه كريمه
1 كوب كريمه
1/3 كوب سكر بودره
3 ملاعق صغيره جيلاتين بودره
1/4 كوب ماء ساخن
1 1/2 باكيت بسكويت
90 جرام زبده
باكيت جيلي+ كوب ماء ساخن


نفرم البسكويت و نسيح الزبده و نخلطهم مع بعض


نفرد البسكويت في الصينيه و نضغط عليه ويبقي بالشكل ده و ندخلها الفريزر لغايه ما نعمل خليط الجبنه


نضرب الويبنج كريم بس مش كتير ضرب خفيف


و نخلط ال 3 ملاعق جيلاتين + ال1/4 كوب ماء ساخن


نضرب الجبنه مع السكر بالمضرب لغايه ما السكر يدوب


كتبت : نود
-
نضييف الكريم و نضرب


نحط خليط الجيلاتين و نضرب لغايه ما كله يخلط


نحط الخليط علي البسكويت و تفرديه و يدخل الثلاجه لمده 10 - 12 ساعه




اعملي الجيلي بس بميه اقل من العادي و يدخل الثلاجه لغايه ما يجمد


بعد 12 ساعه دي النتيجه ممكن تقدميها كده مع اي صوص او مربي


او قطعي الجيلي بالسكينه مربعات صغيره بالشكل ده


و زينيها بالجيلي و الكريم بالشكل ده


و بالهنااااا و الشفااااا
الصفحات 1  2 3  4  5 

التالي

كيكة الزباااااااااادى

السابق

كيكة روووعة

كلمات ذات علاقة
براونيز