براونيز

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : نود
-
طبق المره دي حلو اوي للفطار او الترويقات

French Toast

توست حسب الكميه الي انتي عايزاها
1/2 كوب لبن "حليب"
2 بيضه
فانيليا
2 معلقه كبيره زبده
عسل نحل
قرفه "اختياري


نضرب مع بعض البيض و اللبن و الفانيليا
نسيح الزبده في الpan
نحط التوست في خليط البيض و نقلبه فيها
بعد كده نحطه في الزبده و يحمر من الناحيتين
و يقدم و نحط عليه العسل و القرفه و ممكن بدل العسل سكر بودره.












و يقدم بالشكل ده




و بالهنا و الشفا
كتبت : نود
-
Cinnamon Buns

4 1/2 ل 5 1/2 كوب دقيق
1/2 كوب سكر
7 جرام خميره
معلقه ملح
3/4 كوب زبده
3/4 كوب حليب
3/4 كوب ماء
بيضه-فانيليا
*الحشو:
زبده-سكر بني-قرفه
زبيب"اختياري"


الصوص:"مرحلتين"
2 معلقه زبده كبار
2 معلقه سوداني مكسر
2 معلقه سكر بني
2 معلقه عسل نحل
1 معلقه قرفه
امزجيهم

كوب سكر بودره
2 ملعقه حليب


في العجانه نحط مع بعض
2 1/2 كوب دقيق + الملح+1/2 كوب السكر + الخميره مع بعض


علي النار نحط الزبده و الماء و الحليب لغايه ما الخليط يدفي بس
كتبت : نود
-
بعد كده نحط مقدار الزبده و البيضه و الفانيلياعلي خليط الدقيق و تعجن




بعد كده نحط باقي الدقيق كوب كوب لغايه ما تتعمل عجينه ناعمه و مش بتلزء"عجن 5 دقايق"


تترك لمده ساعه ل ساعه ونص"انا فرتها بايدي بعد التخمير


نفرد العجينه مستطيل و تدهن بالزبده الطريه و ترش بالسكر و القرفه و الزبيب






نلف العجينه زي السويسرول




نقطعها سميك بالشكل ده
كتبت : نود
-
نفرد خليط الصوص الاول في صنيه الخبز بالشكل ده


نحط الbuns بالشكل ده علي الخليط و تترك نص ساعه ترتاح




فرن180درجه لمده 25:35 دقيقه و تبقي بالشكل الوهمي ده



علي طوول اقلبي الbuns علي صينيه"خلي بالك سخنه" و سبيها كده 10 دقايق
كتبت : نود
-
بعد كده شيلي الصينيه "ممكن تلاقي شويه كراميل لازقه في الصينيه شليها و حطيها عليها"و تبقي بالشكل ده


اخلطي مقدار الصوص السكر البودره و الحليب الشكل ده


حطيه في كيس و امسكيه بالشكل ده و قصي طرفه بالمقص




وزعي الصوص علي الbuns بالشكل ده شكل دايري حلقات




و تقدم بالشكل ده




و بالهنا و الشفا
كتبت : نفس تبحث عن نورها
-
مشكووووووووووووورة
الصفحات 1  2  3  4 5 

التالي
السابق