براونيز

3/4 كوب دقيق 3/4 كوب كاكاو خام 1/4 معلقه صغيره ملح 1/2 كوب زبده"113 جرام"مقطعه مربعات 1/2 كوب سكرعادي 1/2 كوب سكر بني 3 بيضات-فانيليا 2 ملعقه كبيره...

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
نود
اخر تحديث
براونيز

3/4 كوب دقيق
3/4 كوب كاكاو خام
1/4 معلقه صغيره ملح
1/2 كوب زبده"113 جرام"مقطعه مربعات
1/2 كوب سكرعادي
1/2 كوب سكر بني

3 بيضات-فانيليا
2 ملعقه كبيره حليب
3/4 كوب عين جمل مكسر
3/4 كوب شوكولا بيضاء مكسره صغير
1/2 كوب صوص كراميل"اللي هو بتاع الice cream"
1/2 كوب شوكولا مقطعه او"chocolate chips"
1.JPG

نقلب الدقيق + الكاكاو +الملح مع بعض و نسبهم علي جنب
2.JPG

نضرب السكر العادي و البني و الزبده لغايه ما يبقو كريمي
3.JPG

4.JPG

نحط مقدار 2 بيضه بس واحده واحده مع الفانيليا
5.JPG

6.JPG

بعد كده نحط مقدار الدقيق و الكاكاو عليها و الحليب و نضرب
7.JPG

8.JPG
نود
ناخد 3/4 المقدار و نفرده في صينيه مربعه مقاس 9 "العجينه تقيله شويه"


رشي عين الجمل و بعديها الشوكولا البيضا و بعديها صوص الكراميل








بعد كده حطي مقدار العجينه البيضه التالته قلبيها لغايه ما تبقي كده"نسيت اصور و انا بحط البيضه"
نود
حطي المقدار افرديها بظهر معلقه مبلوله علي الحشو


رشي الشوكولا عليها كده او ممكن تقلبيها مع المقدار اللي فوق قبل ما تحطيه"هو المفروض كده بس انا نسيت "


تدخل فرن 180 لمده 30-35 دقيقه و تطلع كده" الكراميل طلع من جوه"


سبيها تبرد شويه علشان تعرفي تقطعيها


شايفين يا بنات الحشو باين في النص ازاي؟"9 قطع او 12 اصغر شويه"


و بالهنا و الشفا
نود
بقلاوه ملفوفه
علبه جلاش
مكسرات مشكله حسب الرغبه
سمن سايحه
عسل"اللي هوا الشيره"

نفرد ورقه جلاش و ندهنها بالسمنه و بعدين نحط عليها ورقه تانيه و ندهنها بالسمنه برده




نحط المكسرات علي طرف الجلاش بالشكل ده


نلف الجلاش بالشكل ده




بعد كده كلمه غريبه "نكشكش" الجلاش علشان تنفع نحطها في الصينيه
نود
نحط ملعقه سمن في الصينيه و نحط الجلاش بالشكل ده لغايه كل الجلاش باشكل ده




نرش عليها 2 ملعقه سمن و تدخل فرن لمده 45 دقيقه او لغايه ما تحمرالوجه




بعد ما تطلع من الفرن نحط عليها الشيره"العسل"


و تقدم بالشكل ده


و بالهنا و الشفااا
نود
ال tiramisu

24 قطعة بسكويت lady fingers
6 ملاعق كبيرة نسكافية
4 ملاعق كبيرة سكر- 2 ملعقة كبيرة سكر
3 صفار بيض - فانيليا
250 جرام تقريبا جبنة ماسكربون (اضغط هنا لطريقة دردشة)
1 كوب whipping cream
2 كوب ماء كبار
كاكاو


نفصل الصفار عن البياض و نحط الصفار+ ال2 ملعقة سكر و نضرب بمضرب البيض علي pan Mary(حمام ماءي)


نضرب لمدة 10 دقاءق او لغاية ما لونة يبقي فاتح


نضرب الwhipping cream لغاية ما تمسك شوية


بعد كدة نضع الجبنة علي الwhipping cream


الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي
السابق