جلاش بالتونة والفلفل والزيتون من عند ولا احلى

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : ولا احلى
-



اهلا بأحلى بنات احباب قلبى


والزيتون wh_84143447.gifاعضاء منتدى رجيموالزيتون wh_84143447.gif




انا اليوم فطرت على جلاش بالتونة روعة جميل جدا

ينافس الجلاش اللى باللحمة المفرومة ويفوز كمان
بجد والله انا بحبه جدا ومتأكدة انه هايعجبكوا جدا ان شاء الله


والزيتون 709ec34cc8.gif

والزيتون a8icc32o8i1hq83il1s.
فلفل طرانشات
والزيتون jmuin85jb2y63y3u2l.j
زيتون اسود
والزيتون g2z0z34rsqu0lpmv1pcq
بيض
والزيتون 1ibe06juue1b0lt8hf4t

جبن رومى مبشور
والزيتون wuzcwj5ejf3vht6ru2u.

تونة

والزيتون cui2g16v0xm66ufews.j

2 لفة جلاش

والزيتون ntwl2lbl7t01zs5xpjf3

ولبن وملح وفلفل

نحط البيض واللبن والملح والفلفل فى الخلاط ونضربهم ضرب مبرح




والزيتون 85634ef28a.gif

نحط الفلفل والزيتون فى المقطعين فى طاسة وعليهم شويه زيت لحد ما يتشوحوا
والزيتون xq2ov5mmzcbcyo9htrk.

وبعدين نحطهم على الجبن الرومى والتونة
ونقلبهم كويس
والزيتون p1vsmp0nzxbxhzk3r6ut

وبكدة الحشو بتاعنا جاهز

ونحط بيض على اللبن والملح والفلفل فى الخلاط ونضربهم ضرب مبرح

والزيتون cmldwvd4fojbavskjr.j

وبعدين نجيب صينيه وندهنها زيت ونحط فيها راقتين جلاش وندهنهم بملعقتين زيت

وهكذا لحد ما نوصل لنصف كمية الجلاش نروح حاطين الحشو بتاعنا

والزيتون lg9r0rjzojxi0fz34uo0


ونستمر فى وضع باقى الجلاش بنفس الطريقة
ونقطعه


والزيتون wzs8j78rjgyc4oc4as.j

ونصب عليه اللبن بالبيض المضروب
والزيتون asjfepbnjpvwsotn1z7.

ودخلته الفرن على درجة حرارة 160

ودا شكله لما استوى من تحت

والزيتون uttliumpc28ibmddl11.


وفتحت عليه من فوق على نار هادية

ودا شكله بعد مااستوى

والزيتون 6f1vy35lr8zpjs6s50x3

ونقدمه بالهنا والشفا

والزيتون 9i0e6fjzlysfbnz6ke8.
بجد طعمه فوق الوصف جميل جدا
eem.com/up/images/ykiw1ygwaq9ezmg2dkf9.jpg[/IMG][/URL]

انصح الجميع بتجربته


والزيتون pdi9qxl4btcltvpc7b6j

وطبعا الطبق الجميل دا

والزيتون bmggtem7qbyrjiole28.

لأول رد وتقييم

دا امتحان عشان عرف مين اللى صاحى بدرىوالزيتون smile20.gif

وهيه مشكورة مقدما

مع السلامة يا حلويين
















كتبت : Coeur de Rjeem
-
انااااااااااااااااااا
انا الي صاحيه بدري
تسلم الايادي ملووووووووووووكتي
وطبعا ليا شكلو بيشهي

وبعد ما اخدت الصينيه اروح وانا مرتاحه اجيب الوسام
لا تغيبي علينا ملووكتي
انا لسه جعانه
كتبت : عقد الورد
-
ماشاء الله روعه


مبببببببببببدعه

بارك الله فيك

بنتظار جديدك
كتبت : ولا احلى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nehla:
انااااااااااااااااااا

انا الي صاحيه بدري
تسلم الايادي ملووووووووووووكتي
وطبعا ليا شكلو بيشهي

وبعد ما اخدت الصينيه اروح وانا مرتاحه اجيب الوسام
لا تغيبي علينا ملووكتي

انا لسه جعانه
ههههههههههه جعانة بعد الصينيه اللى اخدتيها ههههههه

نورتى موضوعى يانهولتى

والف شكر على الوسام يا قمر

بحبك
كتبت : دينار
-
تسلم ايديكي ياقمرة

بجد اكلة جديدة وشكلها روعة يسلموا ايديكي

ان شاء الله اجربها
كتبت : فرفوووشه
-
فرحت انك عامله اكثر من صحن مع هذا نهولتي ماترحم احد عند الاكل ههههه
تسلم الاياااااااااادي حبيبتي وأكيد طعمه رووووعه
الصفحات 1 2  3 

التالي

سلطة المشروم (الفطر) مع الكزبرة

السابق

بطاطس لندن بالصور

كلمات ذات علاقة
من , احلى , بالتونة , جلاش , عند , ولا , والزيتون , والفلفل