مجتمع رجيمالاطباق المتنوعة

جلاش بالتونة والفلفل والزيتون من عند ولا احلى

ولا احلى 08:47 AM 12-08-2010
صباح الخير

http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif




اهلا بأحلى بنات احباب قلبى


اعضاء منتدى رجيم




انا اليوم فطرت على جلاش بالتونة روعة جميل جدا

ينافس الجلاش اللى باللحمة المفرومة ويفوز كمان

بجد والله انا بحبه جدا ومتأكدة انه هايعجبكوا جدا ان شاء الله






فلفل طرانشات


زيتون اسود


بيض



جبن رومى مبشور



تونة



2 لفة جلاش



ولبن وملح وفلفل

نحط البيض واللبن والملح والفلفل فى الخلاط ونضربهم ضرب مبرح






نحط الفلفل والزيتون فى المقطعين فى طاسة وعليهم شويه زيت لحد ما يتشوحوا

وبعدين نحطهم على الجبن الرومى والتونة

ونقلبهم كويس


وبكدة الحشو بتاعنا جاهز

ونحط بيض على اللبن والملح والفلفل فى الخلاط ونضربهم ضرب مبرح



وبعدين نجيب صينيه وندهنها زيت ونحط فيها راقتين جلاش وندهنهم بملعقتين زيت

وهكذا لحد ما نوصل لنصف كمية الجلاش نروح حاطين الحشو بتاعنا



ونستمر فى وضع باقى الجلاش بنفس الطريقة
ونقطعه




ونصب عليه اللبن بالبيض المضروب


ودخلته الفرن على درجة حرارة 160

ودا شكله لما استوى من تحت




وفتحت عليه من فوق على نار هادية

ودا شكله بعد مااستوى



ونقدمه بالهنا والشفا


بجد طعمه فوق الوصف جميل جدا
eem.com/up/images/ykiw1ygwaq9ezmg2dkf9.jpg[/IMG][/URL]

انصح الجميع بتجربته




وطبعا الطبق الجميل دا



لأول رد وتقييم

دا امتحان عشان عرف مين اللى صاحى بدرى

وهيه مشكورة مقدما

مع السلامة يا حلويين
















Coeur de Rjeem 11:07 AM 12-08-2010
انااااااااااااااااااا
انا الي صاحيه بدري
تسلم الايادي ملووووووووووووكتي
وطبعا ليا شكلو بيشهي
http://www.rjeem.com/up/images/6f1vy35lr8zpjs6s50x3.jpg
وبعد ما اخدت الصينيه اروح وانا مرتاحه اجيب الوسام
لا تغيبي علينا ملووكتي
انا لسه جعانه
عقد الورد 01:57 PM 12-08-2010
ماشاء الله روعه


مبببببببببببدعه

بارك الله فيك

بنتظار جديدك
ولا احلى 03:58 PM 12-08-2010
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة nehla:
انااااااااااااااااااا

انا الي صاحيه بدري
تسلم الايادي ملووووووووووووكتي
وطبعا ليا شكلو بيشهي

وبعد ما اخدت الصينيه اروح وانا مرتاحه اجيب الوسام
لا تغيبي علينا ملووكتي

انا لسه جعانه
ههههههههههه جعانة بعد الصينيه اللى اخدتيها ههههههه

نورتى موضوعى يانهولتى

والف شكر على الوسام يا قمر

بحبك
دينار 04:09 PM 12-08-2010
تسلم ايديكي ياقمرة

بجد اكلة جديدة وشكلها روعة يسلموا ايديكي

ان شاء الله اجربها
فرفوووشه 08:30 PM 12-08-2010
فرحت انك عامله اكثر من صحن مع هذا نهولتي ماترحم احد عند الاكل ههههه
تسلم الاياااااااااادي حبيبتي وأكيد طعمه رووووعه
http://www.rjeem.com/up/images/9i0e6fjzlysfbnz6ke8.jpg
1 2  3