مجتمع رجيمالاطباق المتنوعة

صينية كوسة غير وكمان معها سلاطة من مطبخي


حبيت اعمل الكوسة بالبشميل بس حبيت اغير عشان لمستي الخاصة ههههههه



بجد انا بحب جد ابتكر بابسط الاضافات عشان التغيير مطلوب

المقادير:

نصف كيلو كوسة

وبصلة

طماطم

لحمة مفرومة انا من عشاق الطبخ بالمفروم بحسه خفيف وطعم
ملح وفلفل اسود

معلقة دقيق ابيض وكلمة السر 2 معلقة بقسماط

معلقة لبن خالي الدسم انا عندي بودر ممكن تحطي من اللبن الحليب عادي بس خالي الدسم

معلقة صغيرة جدا زيت زيتون

الطريقة:

قطعي الكوسة شرائح رقيقة
ثم توضع في اناء علي النار وعليه ملح وفلفل ولما تستوي قليلا نخرجها

توضع بصينية وعليها اللحمه المفرومة

لعمل اللحمه ابشري البصلة وحطي عليها شويه ماء وطماطم رفيعة وبهد كده اللحمة ونقلب حتي تستوي

بعد كده نعمل البشاميل ازاي هقولكم من غير ولا نقطة زيت نحط الدقيق والبقسماط في اناء ونقلب حتي تغمق ثم نضع اللبن المذاب في ماء ونقلب بالمضرب اليدوي وكمان نضع الفلفل والملح


ثم نضع الباشميل علي وجه الصينية ونضع زيت الزيتون علي الوجه وندخلها الفرن



ونخرجها لما يحمر الوجه



سلاطة الباذنجان:

باذنجانه تشويها في الفرن وتقشر

ونضع عليها البقدونس وفلفل اخضر وفص ثوم

وزيت زيتون وخل وليمون وكمون

ونقلب بالشوكة

وتقدم

يارب تعجبكم
اموت انا فى صينيه الكوسة بالبشاميل

عملتها مرة واحدة وعجبتنى اوى وان شاء الله اعملها بطريقتك يا احلى ام عمر



انا اخدت الطبق وراح اعطيكى الوسام
نبدل يعنى

هاروح اجيب الوسام ومبروك مقدما الوسام والتقييم يا قمر
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ولا احلى:
اموت انا فى صينيه الكوسة بالبشاميل

عملتها مرة واحدة وعجبتنى اوى وان شاء الله اعملها بطريقتك يا احلى ام عمر



انا اخدت الطبق وراح اعطيكى الوسام
نبدل يعنى

هاروح اجيب الوسام ومبروك مقدما الوسام والتقييم يا قمر
شكرا ياقمرة

ودوقي بقي الاكلة دي وقولي رايك ايه ومتنسيش ترجعي الطبق ههههههههههه
شكرا يا عسل

انا محرومة من البشاميل عشان الدايت

هاجرب واقولك
تسلم الايااااااااااااادي حبيبتي
وصفه جميله وشكلها مشهي جدا
واحلى تقييم
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة فرفوووشه:
تسلم الايااااااااااااادي حبيبتي
وصفه جميله وشكلها مشهي جدا
واحلى تقييم

يسلملي ذوقك يافرفوشة واسعدني مرورك ياعسل
1 2