ولأول مرة لولولوى اخيرا عملتهااااااااا (بالخطوات المصورة)فراشة رجيم

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : حبوبة شقية
-
وااااااااااااو تحفة تسلم الايادى وبالهنا والشفا
برااااااااااااااااااااااااااافو عليكى


كتبت : جيهان
-
تسلم ايدك حبيبتى على التورته الحلووووووه وان شاء الله دايما تعملى احلى واحلى كمان

بس انا هقلك حاجه لان شكلك تعبتى نصيحه استخدمى الدقيق الجاهز بتاع التورته تحفهههههههههههههه
ومش غالى نفس التكلفه تقريبا ومش بياخد عمايل كتير ولا بتاع سهل جدا ونتيجته مضمونه ميه فى الميه ان شاء الله وهيريحك من انك تعملى صينيتين وكدا

وكمان هقلك على حاجه لو عايزه الكيكه بتعتك لما تيجى تطلعيها من الصينيه تطلع بسهوله وزى ماهى من غير ما تلزق ادهنيها كويس الصينيه سمنه او زبده الى موجود مش زيت اووووووعى زبده او سمنه بسسسسسس وتحطى عليها الكيكه وخلاص لما تيجى تطلعيها وعقبال ما تبرد هتطلع معاكى بسهوله جداااااااااا ومن غير تلزيق


معلش ياقمر طولت عليكى بس حبيت افيدك
كتبت : أم عمر و توتة
-
حبيبة قلبى...تسلم الايادى يا قمرررر..

ايه الشطارة ديه كلها...دا انتى كدة غلبتينا..

بس ملاحظة صغيرة من اختك الكبيرة.. قبل تزيين التورتة ضعى طبقة من الكريم شانتى حتى تغطى طبقة الكيكة كلها..

ابقى جربى و شوفى..



و لا تنسى اسمك الجميل على الصور المرة الجاية..
كتبت : ام البنات المؤدبات
-
ماشاء الله عليك انت متواضعة جدا كل هذا الابداع وتقولي عن نفسك اول مرة لا عاد لازم نجرب الكيكة حتى تتشجعي اكثر
كتبت : نور الورد
-
شكلها فعلا يشهي
يسلموووووووو
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

كريب بمربى التوت الشامي (( حملة فراشه رجيم ))

السابق

حلوى الكروكي من مطبخي و بالصور

كلمات ذات علاقة
مرة , لولولوى , المصورةفراشة , اخيرا , بالخطوات , رجيم , عملتهااااااااا , ولأول