مجتمع رجيموصفات اللحوم

طريقة عمل الممبار والكرشة على الطريقه المصرية

ممبار يشهي >>>ونفسي اذوقه ...

سلمت يمين الي عملته
ايه الجمال ده يا زهورتنا
والله ماماتك شطرة قوي
ربنا يحميها
طريقة حشوتها بتختلف عن طريقتنا
لكن اموووووووووووووت بالممبار والكرشة
بالعيد كل بيت العيلة ينزل ينظف وثالث يوم كله علي الطبيخ
اااااااااااااخ ما ازكاها,,,,,,,امممممممممم
سلم ايدك علي تصويرك رائع
تحياتي
تسلم الايادي يا زهورة
بجد بجد فتحتي نفسي ..
انا بعمل الممبار وعلى فكرة مش لازم يتربط ممكن يتقطع وهو ني ويتحشي .. وهو اول ما ينزل في الماء المغلي بيقفل لوحده ..

دمت بود
ربنا يبارك فيكم حبيباتى
جزاكم الله خيرا
هو فعلا تنظيفهم صعب جدا
بس احنا بنطلب من الجزار ينظفهم وبعد كده ماما بتعيد على تنظيف الجزاءر مره ثانيه

حبيبتى كلمه صدق هو فعلا زى ما بتقولى اول ما بيزل فى الميه بيقفل بس انا شفت حركه الفتله دى عجبتنى اوى لانها بتخلى شكله احلى اما اكون متقطع باليد

ماما فرحت بردودكم كثيرا :)
بارك الله فيكم
ماشاء الله

شكل الاطباق شهى جدااا

تسلم ايدين مامتك حبيبتى

وتسلم ايديكى ع التصوير

انا بموووت فى الممبار

:)





تسلم الايادي الحلوه
ويارب يخليلك ماما ويحفظها
على الاكل الطيب وبصراحه شهيتني اذوقه
اروح فين <<
1  2 3