حبيبتى كلمة صدق..ممكن تعملى تورلى..اللى هو عبارة عن مجموعة من الخضروات
(فاصوليا خضرا/كوسة/باميه/بسلة/بطاطس/باذنجان/فلفل /بصل اورمة اللى هو الصغير خالص)
بتقطعى الخضروات ضغير و تكون احجامها متناسقة..و اكيد طبعا مغسولة..اذا مش عندك نوع منهم مش مهم
استعملى اللى موجود..و بعدين بصلة مبشورة +ملح+فلفل اسود+قليل بهارات
و تخلطيها مع الخضروات ثم طماطم مبشورة و تضعيها عليهم
اذا تحبى لونها احمر شويه ضعى ملعقة صلصة..و اسقيها شوربة او ماء
طبعا اخلطيهم كلهم كويس و على النار غلوتين ثم فى الفرن فى طاجن
و بعد ما تستوى (احرقى فحمة و ضعيها فى قطعة فويل صغيرة بها ملعقة صغيرة سمن)وسط الطاجن
و غطيه حتى ياخذ ريحة الفحمة...
صدقينى بتطلع اكثر من رائعة و طعمها تحفففففففففة....