مجتمع رجيمتطبيقات أطباقنا الخاصة

الحواوشي من مطبخي .. ~*~ فراشة رجيم ~*~

كلمة صدق 01:51 PM 01-20-2011







اول مشاركة لي في قسم المعجنات اتمنى تعجبكم

امبارح فكرت اعمل غدا مختلف .. لاننا زهقنا من الخضار والطبخ العادي

فقلت هعمل حواوشي

مقادير العجينة (وهي نفسها اللي بعملها للبيتزا )

3 كوب دقيق - ملعقة ونص خميرة فورية - 10 ملاعق صغيرة لبن بودر - ذرة ملح - ذرة سكر - بيضه - ملعقتين او ثلاثة زيت ذرة - ماء
وعجنت لحد ما تشكلت عندي عجينة



وغطيتها وتركتها تخمر



مقادير الحشو

ربع كيلو لحم مفروم - بصلتين متوسطتين مبشورين - فلفل اخضر - فلفل اخضر حار حسب الرغبة - بقدونس - فلفل اسود - ملح -



وعجنتهم جيدا



وطبعا سخنت الفرن على درجة حرارة 200

وبدأت افرد العجين



اتنين واحدة لارضية الرغيف والتانية عشان اغطي بيها الحشو

بالشكل ده



وعملت شكل نصف دائرة فردت قطعة واحدة وحطيت الحشو على نصفها فقط وبالنصف الباقي غطيت الحشو
ورصيتهم في صينية الفرن ودهنتها بالحليب ورشيت عليها حبة البركة



ودخلتها الفرن لحد ما احمرت من الناحيتين

اتفضلوا






اتمنى انها تنال اعجابكم





أم عمر و توتة 03:04 PM 01-20-2011
تسلم الايادى كلمة صدق...


و شكلها شهى جــــــــــــــــــــــــدا...




فعلا طريقة رااائعة و جديدة...



تستاهلى احلى وسام....
°o.OجوليO.o° 03:20 PM 01-20-2011
تسلمي يالغالية ع الطبخة الحلوة
ومبروك ع الوسام الحلوووووووووو>>تستاهلين
رماد اليل 04:05 PM 01-20-2011
يم يم ...

شكلها جداا رائع ...تستاهلي احلى وسااام ...
كلمة صدق 04:08 PM 01-20-2011
تسلموا يا غاليات على المرور الكريم
دمتن بكل الود
ام حنين 1981 06:37 PM 01-20-2011
ماشاءالله شكلها يجنن
شهيتيني
الله يعطيكي العافيه
1 2  3  4  ... الأخيرة