مش اى اى ولا زى زى كل المطلوب هاتى بخور وتعالى جرى (بلاد العرب اوطانى)

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : ولا احلى
-

ثانى موضوع لى فى حملة

بلاد العرب اوطانى

egypt_by_sweet_frog.


اليوم موضوعى مختلف 000203FC.gif

واكلتى مختلفة 000204AE.gif
وبرده الريحة مختلفة 000204AD.gif
عرفتوا طبعا معايا ايه 00020662.gif زى ما العنوان
بيقول هاتى بخور وتعالى وعلى ضمانتى 0002064B.gif
و00020477.gifخلالالالالالاص 00020124.gif هابطل رغى
وهادخل فى الموضوع 00020425.gif

طريقة عمل الفسيخ المصرى فى البيت بالخطوات المصورة
الفسيخ دا من الحاجات اللى عمرى ما اشتريها من بره بصراحة بخاف لأن فى كتير بيكلوه وبيضرهم
فامفيش احلى من حاجة البيت
وخصوصا حاجة ملوكة اوكا 0002013F.gif اوكا0002064B.gif
وسهل جدا جدا وانا حبيت اصورلكوا فى عينه صغيرة عشان وضوح الصورة
المطلوب00020414.gif
7wurqa3d6i7rfbw6aidm
اول شىء
سمكتين بورى طازة
ثانى شىء
ملعقتين ملح خشن او ناعم كبار فى طبق
ثالث شىء
ملعقة ملح صغيرة وملعقة شطة صغيرة فى طبق
الطريقة 0002035A.gif
1-بعد ما نشترى السمك نغسله كويس جدا من غير ما نفتخ بطنه نغسل الخياشيم كويس اوى
2- ونتركه يوم كامل فى كيس مربوووط 24 سااعة
نيجى ثانى يوم نفتح الكيس ونطلع السمك ونغسله بميه مغليه عشان نقتل الميكروبات
وننشف السمك بمناديل مطبخ كويس جدا جدا جدا الخ الخ......
ونحضر الأطباق كدة
7wurqa3d6i7rfbw6aidm
نحشى الخياشيم بالطبق اللى فيه ملح والشطه
5yb70bhj9u7ykh6r0l7.
ونجيب كيس ونحط فى السمك وعليهم الملح السادة
of2m4g2cvo9e9px9sg5b
نربط الكيس ونلفه كويس وتقلبى فى الكيس لحد ما تلاقى السمك خد الملح كله
تقفلى الكيس بالطريقة دى
twbxxfziv3d04o67fhh.
وتلزقيه كويس
وبعدين فى كيس تانى وثالث وورقة جرائد وتلزقى وكيس رابع
goorh5v80crrvtxw3s2.
شوفتوا الغلبان اتكتف واتحبس ازاى؟؟
عشان نضمن ان ما فيش اى رييحة طول فترة سوااه

نجيب ورقة ونكتب عليها التاريخ ونزلقها

t46eb2gtt5kcyczy44wy

ونقابله كمان عشر ايام 000203D1.gifونشيله فى اى مكان فى المطبخ عادى

طول الفترة دى مافيش اى ريييحة خالص


كمان عشر ايام هاتى الكيس وصينيه وبخور

o3w0k7xpmrtt73dhswm.

انا بحزركوا لازم تولعوا البخور قبل ما تبدوا والإ 0002020F.gif

نفتح الكيس ونطلع الفسيخ

fbqc1n2uq4vhjkqhcdx.

واحلى من احلى فسيخ من احلى فسخانى 00020662.gif

شلت الراس والديل وفتحته

jqakt3gchk0k7wxn5jiv

اخر نضافة واحمر ويفتح النفس

بس انا مابكلهوش كدة لازم اخليه واشيل السل كله عشان اكل بروااقه 00020534.gif

n2igay6lar09ljnti5gx

وشوية زيت وليمون واخر جمال

721x44tg482k8pyfm8b.

وطبعا ما نستش الرنجة والبصل الأخضر والجرجير والسلطة

9vdrhdyw4s4yo8uf9w.j

وبسم الله 0002035E.gif ابدأ الإقتحااام 00020689.gif

zj7w3tasvoyfp800txpq


وبعد ما نخلص نغسل سنانا 00020720.gif وميه ميه 000203FC.gif

صدقوونى جربوه وهايعجبكوا جداااااااا

واتمنى اشوف الثلاث اشياء اللى بحبهم

الإبتسامة000203FB.gif والتعليق 000203FC.gif والتقييم 0002013F.gif

الى اللقاء 00020119.gif
كتبت : اسكينول
-
اجمل فسيخ اشوفو دا منظرو يفتح النفس

ولونك رغاية
بس تستهلي عشر نجم
كتبت : راجيه عفو ربها
-
لا بجد أستاذة
بنعملة فى البيت كدة بالضبط
نسلمى يا قمر على مجهوداتك
مودتى
كتبت : || (أفنان) l|
-
وإآإآإآإآإآإآإآو

مــرة رووووووعــــة

الله يعطيكِ العافية حبيبتي طريقة جميلة جدآآ وكمان سهلة
,, تستآهلي أحلى [ تقييمـ ] لروعته

دمتِ بخير
كتبت : منايا1977
-
يسلموا يا البي
ان شاء الله بطبقها عندي بالبيت
خصوصي للعيد
كتبت : زهرة الليمون
-
يميميم جوعتينى ياملوكة انا بموووووووت فى الفسيخ والعنبرية واللى زيهم ولما بفتح فى الأكل مش هبطل وأكيد طريقتك سهلة جدا ولااااااازم اجربها حاجة تفتح النفس ياسلام وتستاهلى أحلى تقييم
الصفحات 1 2  3  4 

التالي

كباب مشوي على الفحم على الطريقة العراقية ( حملة بلاد العرب اوطاني )

السابق

أصابع كفتة اللحم المقرمشة

كلمات ذات علاقة
مش , المطلوب , العرب , اي , اوطاني , بلاد , بيور , يرد , شي , هاتى , ولا , وتعالى , كل