ونكون محضرين البشاميل وانا بضيف له 2بيضة بعد مايبرد
ونحضر البصل ونحمره بملعقة زيت
لغاية ما يكون اصفر زى اللى فى الصورة
ونكون مقطعين كبد وقوانص فراخ وغسلنها كويس ومصفينها ونضيفها على البصل ونضيف الملح والفلفل الاسود ونقلبها مع البصل ونغطيها
وبعد ما تشرب ميتها نضيف عليها طماطم مقطعة صغير ونقلبها ونغطيها وده شكلها بعد ما استوت ونجيب المكرونة ونضيف عليها شوية بشاميل ونقلبها كويس ونكون محضرين الصينية ودهننها ورشينها بقسماط علشان ما تلزقش ونحط اول طبقة مكرونة وبعدين نضيف الكبدةونحط الطبقة التانية من المكرونة
وبعدين نغطى المكرونة بالبشاميل ونحطها فى الفرن اللى فتحناها قبل كده لغاية ما سخنت وده شكلها بعد ما استوت
وبالف هنا وشفا ويا رب تكون عجبتكم
كتبت :
المشتاقة للجنان
-
وااااااااااااااو يا دودووووووووووووووو
يمي والله شكلها جمييل
وانا احبها جدااااااااااا واكيد من ايديكي حاااجه تانيه
احلى تقييييييييييم
كتبت :
عطرة
-
تسلم يدك يالغلا
كتبت :
دبدوبة سمراء
-
يعطيك الف عاااااااااااافية
كتبت :
توليب’’
-
تسلم الايادي
ويعطيك الف عافيه
كتبت :
دينار
-
ايه الجمال ده يادودو تسلم ايديكي انا كده انهارده مش هعمل غدا هاخد الغدا من عندك