شكر كبيــــــــــــــــــــــــــــــــــــر من كل اهل بنى سويف لحبيبة قلبى ام عمر و توتة على احلى تطبيق لى للشاتوة بتاعها

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : رقة زمان
-
اذيك يا احلى ام عمر فى الدنيا
مش قادرة اقولك على الشاتوة بتاعك اللى طبقتى بالظبط بطريقتك عملتة للولاد فى حفلة المدرسة لعيد الام عارفة المدرسة باكملها سابوا كل الحلويات اللى من اكبر حلاوانى فى بنى سويف و اعجبوا جدا جدا بالشاتوة و كل المدرسين بقى مسكوا ولادى و قالولهم اعترفوا جايبينة منين و لا التليفونات بقى من اولياء الامور و من اصحابى امهات زملات ولادى
بجد انتى استاذة بس للاسف مصورتوش المرة الجاية هصورة
ربنا يخليكى ليا يارب يا روح قلبى
كتبت : عقد الورد
-
وااااااااااااااااو حمستينا عليه

ممكن تنزلين لنا الرابط او الصوره ههههههههه

إن شاء الله دوم افراحكم يامصر


وتسلم أم عمر مبدعه


بارك الله فيك


دمتم بوافر الود
كتبت : *نونيا*
-
برافووووو عليكي واضح انك شطورة بس ليا طلب صغير تقوللنا الطريقة او تحطي لينك الطريقة وميرسي ليكي هتعبك معايا
كتبت : أم عمر و توتة
-
تسلم ايديكى رقة حبيبتى..

لكن ممكن الرابط اذا سمحتى..

احب اعملها تانى..

يا ريت المرة الجايه تعزمينى على الحفلة..
كتبت : رقة زمان
-
معقولة مش فاكراة يا ام عمورة
عموما انا مش عارفة اجيب الينك تانى لانى مضفتهوش للمفضلة
بس المقادير هى
4ك ملعقة كاكاو خام
2 م ك بودرة كريم شانتية من غير سكر
2 م ك كابتشينو
2 بيضة
م ك مربى (انا ضيفت مربى فراولة )
نص كوب لبن
كوب الا ربع سمن على زيت
3 فانيليا
كوب دقيق +2 ملعقة نشا +م ك بكنج بودر
الطريقة
فى الخلاط نضيف اللبن و السمن على الزيت و الكاكاو و الشانتية بصى كل حاجة الا البيض و الدقيق و النشا و البكنج بودر
و نضربهم كويس مدة 5 دقائق و بعدين نشيل منهم مج كبير و نحطة فى الثلاجة يسقع
و الباقى نضيفلة البيض و نضربة كويس و نرفع غطاء الخلاط علشان الهوا يدخل
و بضيف الدقيق و النشا و البكنج بودر
و نكملها عادى ذى اى كيك و نسويها و لما تبرد ننزل عليها باحلى صوص اللى شلناة فى الثلاجة و قطعيها الاول قبل الصوص و بالف هنا و شفا
كتبت : فطومة محمد
-
كدة يعني بردة يارقة تشوقينا ندخل مانلاقيش صور لا انا زعلانة وااااااااااااااء

وتسلم ايد الغالية ام عمر وتوتة

وتسلم ايدينك اللي طبقت احلي تطبيق ياروح قلبي
الصفحات 1 2