صينية الجلاش باللحمة المفرومة المقادير: نصف كيلو جلاش (باكو)+لحمة مفرومة معصجة +بيضتان+ملح ,فلفل+كوب حليب ( طويل او مج)+سمن الطريقة اضرب البيضتين بالشوكة و عليهم ملح وفلفل و احطهم على كوب اللبن واخلطهم كويس قوى بالشوكة.تدهن صينية بالسمن ثم نضع نص كمية الجلاش مع المسح بالفرشاة سمن بين كل ورقتين و هكذا حتى ننتهى من نص الكمية ثم اضع اللحمه المعصجة مع فردها كويس ثم نضع نص كمية الجلاش التانية بنفس الطريقه الاولى ثم ادهن وجة الصينية بالفرشاة بالسمن و اقطع الجلاش بالسكينة اما مثلثات او مربعات وادخلها الفرن حوالى 10 دقائق حتلاقيها وشها احمر خفيف اروح مطلعاها و صبة عليها كلها كوب اللبن بالبيض و ادخلها تانى الفرن لحد ما تستوى و تحمر . تطلعيها و تعيدى تقطيعها على القطعة السابقة و بالهنا و الشفا |
مشكووووووووووووووووورة رووووووووووووعة |
مشــــــــــــــــــــــــــــكورة لمروركـــــــــــــــــــــــ |
|
تسلم الايادي جدا لذيذة اكلتي المفضلة منها بالذات |
تسلم الايادى على الاكله الحلوة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة والله يبنات روددكم اسعادتنى مشكوريين ونورتم مواضيعى |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة مواضيعى نورت بمرورك حبيبتى |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة بسم الله ماشاء الله جميلة طريقة الجلاش وبأذن الله هجربها |
رد: صينية الجلاش باللحمة المفرومة |
الساعة الآن 11:04 PM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0