عرض مشاركة واحدة
كتبت : صبح الريش
-

النهارة هفت نفسي على فراخ فغيرت طريقة طهيها و الحمد لله طلع روعة


المقادير
حتاخذي فرخة او اثنين حسب الرغبة و العدد اللي عندك
نضيفيهم كويس حطي عليهمعصير الليمون و حكي الفراخ بقشرة الليمون
خذي كمية من الزنجبيل مطحون ناعم و ترشيه على الفراخ من الداخل و الخارج
تتركيه تتشرب لفترة
بعدين تغسلى الفراخ وتخليهم يستقطروا

تاخدي انية الفرن تحطي كمية كبيرة من الملح من الاحسن الخشن اداكان غير متوفر استعملي الملح العادي

وتحطي فوقها الفراخ على صدورها ما تخافي من كمية الملح
ادخليه للفرن
لمدة 45 دقيقة تقريبا و كل واحدة تعرف حسب الفرن و الفراخ اذا كانت كبيرة او صغيرة


تقدري ترافقي الطبق دا اما برز او سلطةمشكلة طيب جربيه و تذوقيه

epewb2sxgfvuqebsrfp.