عرض مشاركة واحدة
كتبت : دينار
-
2 جلاش واحد حلو والتاني باللحمة المفرومةمن مطبخي

المفرومةمن y452bg9fmfi0.gif

المفرومةمن bcjvxshag46g5j09d2b.

اهلاياقمرات
هتقولوا عليه دي معها توكيل بحلويات رمضان هههههههههههه



هقولكم انا عندي زوجي عاشق للحلويات لازم كل يوم اعمل حلو وساعات بنسي اصور اللي عملته من ضيق الوقت



اليوم كنت مشغلة الفرن فقلت استغل الفرصة واعمل جلاش



الجلاش الصوابع

المفرومةمن 13t1sukhcr8dq28jlw50

نقطع الجلاش


شرائح مناسبة

المفرومةمن 4x2k0mwhqtzhx4jl67ms
ونضع الحشو
المفرومةمن 3r5y7zmrqlh9qacigxi5

ونلصق الورقة بالقليل من الزبد

المفرومةمن 3hbexru0i3ddtw4ox7ez
وندهن صينية بالزبدة


وندهن الوجه بالزبدة
المفرومةمن zolrw33h9kauji9ywq2.

يوضع بالفرن مع المتابعة لانه يحمر بسرعة
المفرومةمن 35fkqa46by2u88tj5qzs

ونحضر الشربات

المناسب

المفرومةمن jo6648u7f1bqo32nhf.j
ونضع اصابع الجلاش في الشربات
المفرومةمن f905jmf7qml29kzcpes.

وتقدم

المفرومةمن wi1lpvd8helnwqilzq9x




المفرومةمن 501.gif


الجلاش باللحمة المفرومةالمفرومةمن smile21.gif


هنا لانقطع الجلاش بيكون مقطع علي شكل الصينية المربعة


ندهن الصينية بالزبد

المفرومةمن index.php?module=thu

ونضع بعض الورقات

المفرومةمن rmughj15y04tsota8dk.
ونضع لحمة مفرومة معصجة جاهزة

المفرومةمن pwczbl2a1m80si3iewx.

وبعض الورقات والقليل من الزبد


وهكذا


حتي نهاية الكمية
المفرومةمن mx9f8b4cy31ij43jbnwq

وندهن الوجه زبدة
ندخل القارب الفرن
المفرومةمن rmughj15y04tsota8dk.

وبعد 5 ق


نجهز بيضة مربوبة مع ملحح وفلفل اسود وكوب لبن صغير
المفرومةمن bt3bqfc43krv8hof76.j
ونسقي القارب ونرجعه تاني للفرن

المفرومةمن manasyw3sa9zmo8utfk.
ولما يحمر نقدمه

المفرومةمن 26yj428gz3lut55qw0s.





ههههههههههه

نسيت اصور الصينية لما خرجت من الفرنالمفرومةمن smile22.gif
وبالف هنا وشفا



اتمني تعجبكم وصفاتيالمفرومةمن 000003254.gif