عرض مشاركة واحدة
كتبت : كلمة صدق
-
اهلا حبيبتي ..

اولا تحاولي ترققي قطع البفتيك بالدق عليها ممكن تستخدمي اداة زي الشاكوش مخصصة للبفتيك ولو ما عندك ممكن يد الهون او اي سكينة كبيرة شوي عندا تضربي البفتيك بيد السكينة طبعا بس احترسي من النصل
ثانيا تتبلي اللحم بفلفل اسود وملح وبصلة مبشورة وتتركيه يتشرب التتبيلة
تحضري 3 اطباق
طبق دقيق - طبق بيض - طبق بقسماط
تحطي قطع البفتيك في الدقيق ثم البيض ثم البقسماط وممكن تستغني عن الدقيق لو ما عندك
تقلي قطع البفتيك في زيت غزير
تصفيه من الزيت على ورق مناديل
وبالهنا والشفا