برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي http://img241.imageshack.us/img241/2795/67na7.gif http://photos.azyya.com/store/upload...092356cjrw.gif http://www.rjeem.com/up/images/s9gwrw0gpa0nm2l3gbwz.gif اخواتي لما يكون مفيش لحم او فراخ http://photos.azyya.com/store/upload...092350QXHa.gif لما تكوني راجعة من الشغل متاخرة لما يجيلك ضيف علي فجاءة http://www.alfrasha.com/up/1735777238291008880.gif انصحك تعملي هذه الاكلةالحلوة المشبعة الغير مكلفة البطاطس مع سجق بلدي http://smileys.smileycentral.com/cat/3/3_13_8.gif حوالي 4 حبات بطاطس http://www.rjeem.com/up/images/xgy5gmpy5o5xvy90ovbx.jpg ربع كيلو سجق بلدي وممتاز بصلة 3 فص ثوم قرن فلفل رومي http://photos.azyya.com/store/upload...092346EZGW.gif ملح وفلفل اسود ورشة زنجبيل http://www.lakii.com/vb/smile/11_47.gif نقطع البطاطس ونضيف لها المكونات السابقة http://www.rjeem.com/up/images/igwvosra4m7duppkj1i.jpg نعصر نصف كيلو طماطم ومع معلقة صلصة ونضيف حوالي معلقة زبدة http://www.rjeem.com/up/images/hvo64vvfavro1vdqmliq.jpg نغطي الصينية ونضعها علي نار متوسطة عندما تنضج وتتسبك نكون تم تجهيز السجق من قبل ونتخلص من الماء اللي نتج في البداية ونترك السجق دون ان نحمره فقط نسويه http://www.rjeem.com/up/images/sjvoz5xvbaw0dq9qx2ki.jpg نوزع السجق علي الصينية ونضعه حوالي 4 ق علي نار هادية ثم ندخل الصينية تحت الشواية ليحمر الوجه http://www.rjeem.com/up/images/4o5ivsa4klydbtiz5ev.jpg الارز البرام هذه طريقة سهلة ورائعة 2كوب الاربع ارز مصري http://www.rjeem.com/up/images/mwjso8hcv2ko3yrcv2a0.jpg كوب لبن وكوب وربع مرقة او ماء http://www.rjeem.com/up/images/t79upwoed038rc37tpj3.jpg نغس الارز ونضعه في البرام ونتبله ملح وفلفل وقرفة ونضع الزبدة حوالي معلقة كبيرة http://www.rjeem.com/up/images/q3qhk5gez392kw0rep4k.jpg نغلي اللبن مع المرقة او الماء ويغلي جيدااا نسخن الفرن نضيف اللبن مع الارز ونترك مساحة الاصبع الصغير من البرام فارغة نغطيه بغطاء مناسب ونضعه علي الشبكة حوالي ساعة الاربع ونرفع الغطاء ونتركه دقائق ليتحمر الوجه http://www.rjeem.com/up/images/ioceg8d3hzcn1aaozeq.jpg يقدم ساخن وبالف الف هنا http://www.rjeem.com/up/images/kl8hs8ntr9lujh1q157c.jpg مخلل الجزر http://photos.azyya.com/store/upload...092346egzL.gif في اوقات توافر الجزر نجهز الكمية المناسبة ونغسله ونقطعه اصابع ونضيف له شطة وخل وملح ونتركه من الليل حتي الصبح http://www.rjeem.com/up/images/st5v2ruvl3o5spo99hez.jpg نضعه في برطمان مناسب للكمية ويغطي بالماء ونقفل البرطمان جيدااااا ونضعه في مكان مناسب وتهويته جيدة http://photos.azyya.com/store/upload...092354RLUB.gif اتمني وصفاتي تكون اعجبتكم ولاتنسوا تجربوها ياقمرات http://www.rjeem.com/up/images/oqgv8vpg1s92a30q4etr.jpg http://www.rjeem.com/up/images/2e99sgqu6srpt2hqaweu.jpg |
رد: برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي |
رد: برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي تسلم اديكى ياقمر كتير حلوة:000003254: |
رد: برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي يا عيني يا عيني سفرة جاهزة من مجاميعو و اخر حلاوة من ايدين حبيبتي دينو تسلميلي دينو عالشطارة و التدبير...والله تجنني احلى تقييم للقمر و حااااااااااااااااااااااااالا احلى وسام |
رد: برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي ممممممممم عجبنى البرام جدااااااا تسلم ايدك دندونتى صحة على قلبك يا قلبى تقبلى تقييمي ... |
رد: برام ارز بالبن وبطاطس بالسجق البلدي روووووعه انتي دودو حبيبتي ربي يسعدك |
الساعة الآن 05:02 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0