1 2
|
الكفته الشامى ]المكونات - كيلوجرام لحمة مفروم ناعم . - ملح . - فلفل أسمر . - بصل مفروم ناعم . - بقدونس مفروم ناعم . - ربع كيلو جرام فلفل أخضر (مقطع حلقات). - جوزة الطيب ( مطحونة) . - ربع كيلو جرام طماطم ( مقطعة حلقات ). طريقة التحضير - يضاف مقدار البصل المفروم و البقدونس المفروم الى مقدار اللحم المفروم , ويضاف الى الخليط السابق كمية التوابل ( الملح والفلفل وجوزة الطيب ) . - تخلط المكونات جميعا جيدا حتى تصبح عجينة متجانسة تماما. - نبدأ فى تقطيع العجينة على شكل اصابع متوسطة الحجم أو على شكل دوائر. - ترص أصابع الكفتة على الشبكة الحديدية لشواية الفحم . - ترص فوق الكفتة حلقات الطماطم وحلقات الفلفل الرومى . - تترك حتى تنضج ثم ترفع من الشواية وتقدم فى وعاء التقديم المزين بالبقدونس . |
رد: الكفته الشامى وااااااااااااااااااو يا سمرا تجنن تسلم الايادى بس انتى ليه منزلتيهاش فى المنتدى الخاص باكلات الرجيم لانها مناسبة جداااااااا للرجيم وشهية:grin: |
رد: الكفته الشامى تسلمى حبيبتى على مشاركك الحلوة |
رد: الكفته الشامى تسسسسلم الايادى |
رد: الكفته الشامى أكلة طيبة كتير تسلم إيدك |
رد: الكفته الشامى سلمت أناملك يالغلا |
الساعة الآن 08:35 PM. | 1 2
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0