الاوسوبوكو . . بالصور *_* http://www.up-00.com/szfiles/V4C89575.jpg المكونات :- - قطع من الموزة البتلو. - زيت للتحمير. - بصل - زعتر – لوروا – طماطم – بقدونس – قشر ليمون – ثوم مفروم . طريقة التحضير :- - تتبل اللحمة بالملح والفلفل ثم توضع فى دقيق . - يسخن الزيت ثم يوضع فيه اللحم المتبل حتى يتلون باللون الذهبى. طريقة عمل الصوص:- - يوضع فى طاسة التحمير جزر مبشور مع بصل مفرى وبقدونس وثوم وقشر ليمون. - توضع طماطم كروهات وملعقة صوص ويترك لمدة 10 دقائق على نار هادئة. - يوضع اللحم المحمر فى صينية ويوضع فوقه الصوص ويدخل الفرن لمدة ساعة ونصف وعند التقديم يوضع بقدونس مفرى وثوم مفرى وقشر ليمون على الوش. |
رد: الاوسوبوكو . . بالصور *_* هههههههههه انا اول ما دخلت ما كنتش عارفه ايه الاوسوبوكو اسمه غريب اوى تسلم ايديكى اختى الكريمه بس من مكوناته متهيالى حيطلع طعمه حلو:icon6::icon6: |
رد: الاوسوبوكو . . بالصور *_* انا كمان الاسم لفت نظرى بس طلعتى استاذة تسلم الايادى:kiss: |
رد: الاوسوبوكو . . بالصور *_* تسلمى ويعطيك العافيه على الطبق الشهى |
رد: الاوسوبوكو . . بالصور *_* |
رد: الاوسوبوكو . . بالصور *_* |
الساعة الآن 04:14 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0