**صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها بسم الله الرحمن الرحيم السلام عليكم ورحمة الله وبركاته صينية البطاطا مع اللحمه المثرومه بالفرن ياعيني ---ياعيني المكونات: 4 ثمرات بطاطس مقطعة مكعبات http://www.cookingforengineers.com/p..._8868_crop.jpg الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة http://www.cookingforengineers.com/p..._8869_crop.jpg ملعقة دقيق 3 ملاعق زبده أو زيت ملعقة روز مارى+ملعقة زعتر كوب صوص اللحم أو درسنج اللحم لحم مفروم http://www.cookingforengineers.com/p..._8873_crop.jpg الطريقة: توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا http://www.cookingforengineers.com/p..._8872_crop.jpg سخنى الزبدة على النار http://www.cookingforengineers.com/p..._8877_crop.jpg أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم http://www.cookingforengineers.com/p..._8878_crop.jpg وطى النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا http://www.cookingforengineers.com/p..._8879_crop.jpg أضيفى اللحم المفروم http://www.cookingforengineers.com/p..._8880_crop.jpg و استمرى فى القليب http://www.cookingforengineers.com/p..._8881_crop.jpg عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة http://www.cookingforengineers.com/p..._8884_crop.jpg أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب http://www.cookingforengineers.com/p..._8885_crop.jpg أضيفى صوص اللحم أو الدرسنج و الزعتر و الروز مارى و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تضج تماما http://www.cookingforengineers.com/p..._8886_crop.jpg أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها http://www.cookingforengineers.com/p..._8888_crop.jpg ثم البطاطس المهروسة http://www.cookingforengineers.com/p..._8889_crop.jpg قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريللا) http://www.cookingforengineers.com/p..._8890_crop.jpg ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه http://www.cookingforengineers.com/p..._8911_crop.jpg والف الف عافيه وهنا ولا تنسون الحكمه التي تقول قلب الرجل في معدته ********** حبيبتكم ام تاره |
رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها [frame="3 98"] هممممممممممممممممم شهى جدا وواضح انها حتبقى تحفة تسلم الايادى [/frame] |
رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها |
رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بنت اسكندرية: |
رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها يسلموووووووو ايديكي الحلوين وانا بعملها دائما وعندنا اسمها صينية البطاطا البوريك http://asas123.jeeran.com/شكرا-لك.gif |
رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها |
الساعة الآن 05:39 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0