مجتمع رجيم
1 2  3  4 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   تطبيقات أطباقنا الخاصة (https://forum.rjeem.com/f385.html)
-   -   **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها (https://forum.rjeem.com/t40237.html)

jannah1 03-11-2009 07:59 AM

**صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 
بسم الله الرحمن الرحيم
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

صينية البطاطا مع اللحمه المثرومه بالفرن
ياعيني ---ياعيني

المكونات:
4 ثمرات بطاطس مقطعة مكعبات
http://www.cookingforengineers.com/p..._8868_crop.jpg
الخضروات(ساق كرفس، جزرة و بصلة).. و تقطع مكعبات صغيرة
http://www.cookingforengineers.com/p..._8869_crop.jpg
ملعقة دقيق
3 ملاعق زبده أو زيت
ملعقة روز مارى+ملعقة زعتر
كوب صوص اللحم أو درسنج اللحم
لحم مفروم
http://www.cookingforengineers.com/p..._8873_crop.jpg
الطريقة:
توضع مكعبات البطاطس فى ماء مع الملح و الكمون أو أى توابل من اختيارك و تغلى حتى النضج.. و اركيها جانبا
http://www.cookingforengineers.com/p..._8872_crop.jpg
سخنى الزبدة على النار

http://www.cookingforengineers.com/p..._8877_crop.jpg
أضيفى الجزر و البصل و الكرفس و حمريهم

http://www.cookingforengineers.com/p..._8878_crop.jpg
وطى النار و اتركيهم عليها حتى يحمروا

http://www.cookingforengineers.com/p..._8879_crop.jpg
أضيفى اللحم المفروم

http://www.cookingforengineers.com/p..._8880_crop.jpg
و استمرى فى القليب

http://www.cookingforengineers.com/p..._8881_crop.jpg
عندما يأخذ اللحم اللون البنى.. ميلى الحلة و تخلصى من الزبدة الزائدة

http://www.cookingforengineers.com/p..._8884_crop.jpg
أضيفى ملعقة الدقيق مع التقليب
http://www.cookingforengineers.com/p..._8885_crop.jpg
أضيفى صوص اللحم أو الدرسنج و الزعتر و الروز مارى و ملح و فلفل أسود و اتركيها على النار حتى تضج تماما

http://www.cookingforengineers.com/p..._8886_crop.jpg
أثناء نضج اللحم اهرسى البطاطس المسلوقة
احضرى صينية و ضعى اللحم و الخضروات فى قاعها

http://www.cookingforengineers.com/p..._8888_crop.jpg
ثم البطاطس المهروسة
http://www.cookingforengineers.com/p..._8889_crop.jpg
قطعى قطعة زبدة قطع صغيييرة و أنثريها على الوجه مع الفلفل الأحمر(و يمكنك وضع شيدر مبشور أو موتزاريللا)

http://www.cookingforengineers.com/p..._8890_crop.jpg
ادخليها الفرن و اتركيها حتى يحمر الوجه

http://www.cookingforengineers.com/p..._8911_crop.jpg
والف الف عافيه وهنا
ولا تنسون الحكمه التي تقول
قلب الرجل في معدته
**********
حبيبتكم ام تاره

سحر هنو 03-11-2009 08:30 AM

رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 
[frame="3 98"]
هممممممممممممممممم

شهى جدا وواضح انها حتبقى تحفة

تسلم الايادى
[/frame]

jannah1 03-11-2009 12:30 PM

رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 
http://www.3roos.com/uploaded2008/23...1212260641.gif

jannah1 03-12-2009 08:52 AM

رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 

اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بنت اسكندرية:
[frame="3 98"]
هممممممممممممممممم

شهى جدا وواضح انها حتبقى تحفة

تسلم الايادى
[/frame]



تسلمين
جزاكي الله الخير احسنه

http://sl.glitter-graphics.net/pub/7/7579s5ohr9qtlt.gif


white rose 03-14-2009 03:36 PM

رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 
يسلموووووووو ايديكي الحلوين وانا بعملها دائما وعندنا اسمها صينية البطاطا البوريك
http://asas123.jeeran.com/شكرا-لك.gif

jannah1 03-14-2009 08:29 PM

رد: **صينية البطاطا بالحمه المثرومه بالفرن**كلي صوابعك وراها
 
http://smiles.al-wed.com/smiles/60/1...0546318912.gif


الساعة الآن 05:39 AM.
1 2  3  4 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0