مجتمع رجيم
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الاطباق المتنوعة (https://forum.rjeem.com/f7.html)
-   -   مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور (https://forum.rjeem.com/t56107.html)

عين التسنيم 08-18-2009 08:45 PM

مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 

http://file13.9q9q.net/local/thumbna...15/600x600.gif
الســـــلام عليكم ورحمة الله وبركاته
http://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gifhttp://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gifhttp://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gif
http://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gifhttp://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gif
http://www.rjeem.com/forum/images/icons/papillon.gif
اهلا اخواتى الحبيبات
اجمل وردات فى الكون

طبعا لا غنى عن المكرونة بالبشاميل فى رمضان والعزومات علشان كدة
عملتلكم اليوم طريقتى الخاصة لعمل المكرونة بالبشاميل الدايت
لاجمل دبدوبات فى المنتدى علشان لم نعزم حد عندنا نعمل لنفسنا الطريقة الدايت وناكل براحتنا :icon6:
المكونات
مكرونة سمرا الخاصة للرجيم تقريبا كوب
لحم مفروم 100 جرام
بصلة مفرومة وطماطمة مفرومة
معلقة كبيرة دقيق
كوب لبن خالى الدسم
ملح وفلفل اسمر قليل
معلقة سميد او توست بر مطحون للرش على الوجه بدل الجبنة
ولا فى اى دهوووووووون:icon6:



الطريقة
نمشى مع بعض خطوة خطوة بالصور
اول شئ بنحط الصل المفروم مع معلقتين ميااااا بدون اى دهون على النار ومعاهم الملح والفلفل الاسود
لمدة دقيقة او اتنين لحد ما يدبل البصل وبعدين نضيف اللحم المفروم عليهم زى الصورة كدة

http://www.rjeem.com/up/images/rnsayecdzc81y5j39d8.jpg
*وبعد ما يستوى اللحم والبصل نضيف الطماطمة المبشورة ونقلب لحد ما يتجانس كل الخليط ويبق العصاج جاهز
http://www.rjeem.com/up/images/b1i44yz4rmsjuvb8n9q5.jpg

*هنا بنعمل البشاميل
بنجيب معلقة الدقيق ونحمصها فى اناء على النار مباشرة بدون اى دهون لمدة اقل من دقيقة زى الصورة
http://www.rjeem.com/up/images/lcb58r3mvbqzu6tma5jx.jpg
وبعدين بنضيف كوب اللبن خالى الدسم الدافى على الدقيق مع التقليب السريع لحتى ما يستوى البشاميل

http://www.rjeem.com/up/images/k5uaso7c4oj51dk5349.jpg
نحضر البرام الخاص بالطهى ونحط معلقة بشاميل فى قاع البرام
http://www.rjeem.com/up/images/4q36ejvy25vgjsuprw6.jpg
وفوقها طبقة من المكرونة السمرا المسلوقة
http://www.rjeem.com/up/images/jvkkwz2nyqsq6atox09.jpg
وفوقها طبقة من العصاج الدايت اللى جهزناه

http://www.rjeem.com/up/images/v3uexlf587k7dtx1rp.jpg

وبعدين طبقة تانية من المكرونة
http://www.rjeem.com/up/images/25ru9mtpxuvt3fzegi3.jpg

وأخيــــــــــــــراً البشاميل على الوجه ونرش فوقه التوست البر المطحون او السميد
http://www.rjeem.com/up/images/hhf15firhhsp8p74jkpt.jpg

وندخل البرام الفرن ونشويه بدرجة حرارة متوسطة ويطلع بالشكل ده:icon7:

http://www.rjeem.com/up/images/lqjqigzyc3qtqwrqqzo.jpg


وبألف هناااا
تاكلى المكرونة البشاميل دايت وبدون دهون نهائيا :rr:
ياااارب الوصفة تعجبكم :wub::rolleyes:


http://file13.9q9q.net/local/thumbna...49/600x600.gif


ذكرى السنين 08-18-2009 09:02 PM

رد: مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 
http://www.shamsqatar.com/up/get.php...1174214514.gif

الليرة الذهبية 08-18-2009 09:18 PM

رد: مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 
يم يم يم يم يم يم يم يمم يم يبين طيييييييب

جبين القمر 08-18-2009 09:36 PM

رد: مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 
وااااااااااااااااااااااااااااااااو روعه يسلمو

عين التسنيم 08-19-2009 12:52 AM

رد: مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 

اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ذكرى السنين:
http://www.shamsqatar.com/up/get.php...1174214514.gif
http://www.althkra.net/pic/ep/Z5.gif


عين التسنيم 08-19-2009 12:53 AM

رد: مكرونة بالبشاميل داااايت من ايد أختكم (عيـــن التــســنــيم),,بالصور
 

اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة الليرة الذهبية:
يم يم يم يم يم يم يم يمم يم يبين طيييييييب

شكرا لمرورك يا غالية:wub:



الساعة الآن 07:53 PM.
1 2  3  4  5  ... الأخيرة

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0