مجتمع رجيم
1 2  3 

مجتمع رجيم (https://forum.rjeem.com/)
-   الأطباق الرئيسية (https://forum.rjeem.com/f305.html)
-   -   المحشي السوداني (https://forum.rjeem.com/t81281.html)

um rawan 06-15-2010 10:57 PM

المحشي السوداني
 
http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif

بسم الله الرحمن الرحيم

http://up3.up-images.com/up//uploads...88483e051c.gif
المقادير --------------لحمه مفرومه--------------رز---------------شبت فرش--------------بقدونس-----------------كسبره خضراء -------------شويه مرق حق دجاج لو لحم-----------علبه شوب طماطم او علبه صلصه - 2 مكعب ماجي--------------- ملاعق زيت----------بهارات-------------ملعقتين خل-------------ملعقه ليمون----------دي مقادير الحشوه


فلفل رومي اخضر------------واصفر------واحمر-----------وبرتقالي-----------كوسه------------بازنجان-------------طماطم

http://file6.9q9q.net/local/thumbnai...68/600x600.jpg
http://www.fekrh.com/vb/imgcache/2/1..._fekrh_com.jpg
http://www.saidaonline.com/en/newsgfx/tomatos.jpg
http://m002.maktoob.com/alfrasha/ups...565/183521.jpg
http://outofthegarden.files.wordpres...02/peppers.JPG


الطريقه--------------اول شي نضع الرز مع شويه ماء في قدر علي النار وينضج نص استوي رز طويل الحبه------------- بعد زلك ننزله من النار ونضع عليهو اللحمه المفرومه ثم البقدونس المفروم والشبت والملح والبهارات والزيت وعلبه الشوب طماطم والخل والليمون ومكعبين الماجي نفرم قرن شطه خضار ناعم ونضعها مع الخلطه-----------ونلخبطهم مع بعض نقور الطماطم ولبها نضعو مع الحشوه -------- نقور البازنجان ومانضفه كلو من القشره نعمل شكلو زي الزيبره ------------نقور الكوسه ومانقشرها زي في الصوره ------------ونقور الفلفليه بعد ذلك نحشي الخضروات المقوره كلها ----------- نضع في القدر ملعقه زيت مع زره ملح مع كوب صغير من مرق اللحم ونرص اول شي الفلفليه ثم البازنجان ثم الكوسه في الوجه الطماطم -----------نجيب كيس مخصص للاكل نقفل بيهو من فوق القدر ثم نضع الغطاء ولازم المرق يكون قليل لانو الكيس بخلي المحشي ينزل ماء كتيره -----نضعو علي النار بعد ربع ساعه نطلع الكيس عشان مايكون فيهو ماء ويفضل الصوص بس -----------

http://www.ommahat.net/forum/imgcache/16015.jpghttp://www.ommahat.net/forum/imgcache/16012.jpg

http://anahawaa.com/articles/1248768655.jpg

flower1 06-15-2010 11:03 PM

رد: المحشي السوداني
 
تسلم الايادي يقمر شكلهم كثييييير زاكي او انا بمووووووووووووت بالمحاشي

◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕ 06-15-2010 11:59 PM

رد: المحشي السوداني
 
http://www.rjeem.com/up/images/do5i5w0o6bwdc9jd3yu.gif

um rawan 06-16-2010 03:18 AM

رد: المحشي السوداني
 

اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة flower1:
تسلم الايادي يقمر شكلهم كثييييير زاكي او انا بمووووووووووووت بالمحاشي


تسلمي من كل شر انتي الازكي يازوق مرورك افرحني وانا كمان بموت في المحاشي ان شاء الله تجربيها









http://www.gulfson.com/vb/attachment...4&d=1243032517


um rawan 06-16-2010 03:20 AM

رد: المحشي السوداني
 

اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة bosy:
http://www.rjeem.com/up/images/do5i5w0o6bwdc9jd3yu.gif



يسلم عمرك يارب ومشكوره علي الوسام حبيبه








http://www.almraya.net/alra7eel/up/Picture2.jpg

|| (أفنان) l| 06-16-2010 08:32 AM

رد: المحشي السوداني
 
ما شاءالله شكله يشهي وشغلك مرتب تسلم ايدك شجعتيني أجرب الطبخة:00004154:


الساعة الآن 06:40 AM.
1 2  3 

Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0