انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور http://www.rjeem.com/up/images/shgfivqyh7yrrx9stsn.gif انهارده اليوم الفري بتاعي:00000544: قلت اصور الاكل وتشوفوا بالصور اولا الفراخ البانيه اللذيذة المقادير صدور فراخ مخلية ليمون وملح وفلفل اسود دقيق ذرة او دقيق عادي بقسماط انا عادة بعمله من بواقي الخبز بحمص الخبز واضربه بالكابه واشيله بعلبة او برطمان بالثلاجة 2 بيضة ومعلقة لبن بودرة وشوية ميه فيجيتار توابل جاهزة كلمة السر نصف مكعب مرقة دجاج الطريقة اشطفي الدجاج وتقطع وتدق برفق وتتبل بملح وفلفل وليمون ونتركها شوية بالثلاجة http://www.rjeem.com/up/images/69omfrorynx722muubgu.jpg بعد كده تتبل بالدقيق الذرة او العادي http://www.rjeem.com/up/images/dlqslvbux1knh4m2mhsn.jpg يرب البيض مع اللبن وفلفل اسود والمرقة ويغمس فيه الدجاج المتبل بالدقيق http://www.rjeem.com/up/images/fwj7vj48pc5ktu12lfsc.jpg ثم يغمس فيه البقسماط والفيجيتار http://www.rjeem.com/up/images/tnncasrizkfio4qvwkcq.jpg ويوضع القليل من الزيت في طاسة ويترك ليغلي ونضع 4 قطع فقط في المرة الواحدة نخرجها من الزيت ويصفي ويقدم http://www.rjeem.com/up/images/lz2vf7dc8uy75rchajpm.jpg الرقاق : نصف كيلو رقاق زبدة شوربة فراخ لحمة مفروم الطريقة: نبشر البصل ونشوحها بالسمن ثم نتركها لتبرد قليلا http://www.rjeem.com/up/images/xd93czt84uv0o1ci3i.jpg ندهن القارب زبدة ونبل الرقاق واحد ة تلو الاخري في شوربة في صينية تانيه بعد رص نصف الكمية نضع اللحم المفروم وقطعة زبدة صغيرة ومغرفة شوربة http://www.rjeem.com/up/images/8q58o6xql7s0j1tao2bx.jpg ونكمل رص باقي الكميه وندهن الوجه زبده ونضع شوية شوربه فوق الوجه ونقطع بالسكين في منتصف الصينية http://www.rjeem.com/up/images/5bhxmtvlj6omec1tyvb.jpg تدخل فرن علي الشبكة ونخرجها لما تحمر http://www.rjeem.com/up/images/a38c0q1tn9oiwi3gjnzd.jpg طاجن البطاطس مع الجزر والفراخ المقادير: نصف فرخة 5 بطاطس قرن فلفل رومي جزرة بصلة فص ثوم ملح وفلفل اسود معلقة صلصة معلقة زبدة الطريقة اسلق الفراخ عادي لعمل شوربة http://www.rjeem.com/up/images/13zievpc21yh5zfzdkpg.jpg اقطعي البطاطس مكعبات والجزر والفلفل والبصل والثوم ورشة الملح والفلفل الاسود معا http://www.rjeem.com/up/images/hq4476ih8ersmoji9uk.jpg في صينية واضيف لهم الصلصة والشوربة والزبدة وتغطي وتوضع علي النار ثم بعد نضج الخضروات نضعها في برام وفي الوسط نضع الفراخ وندخل البرام للفرن http://www.rjeem.com/up/images/fhotjwr2gdy7270k7a.jpg ده الاكل كله اتفضلوا الحلو بقي : جوافة http://www.rjeem.com/up/images/luhki95az9al4ay5wdy.jpg ليمون http://www.rjeem.com/up/images/njlm414nrud6o1q0bch.jpg كوب وربع سكر رشة نعناع http://www.rjeem.com/up/images/qtgt2rj9tft4mg2u5lc.jpg كوب لبن كوب ماء في الخلاط معا بعد تقشير الليمون وتصفي وتقدم باردة http://www.rjeem.com/up/images/6rtx26zj4tzkyxibn9sb.jpg عندي وصفة تانيه حلو بس هضعها بقسم الحلويات http://www.rjeem.com/up/images/2kttnqej5uqoex39omhd.jpg |
رد: انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور http://www.rjeem.com/up/images/2kttnqej5uqoex39omhd.jpg اول رد ليهو كل الصفره وطلعت من نصيبي تسلم ايديك الحلوه واعملي فري يوم بعد يوم اكلك شهي يمي يمي ينقل للخاص واحلي وسام وتقيم مني |
رد: انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور |
رد: انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور |
رد: انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور تسلم الايااااااااااااااااااااادي يادينار على الاكلات الجميله واللي بتفتح النفس منوررررررررره ياقمر اروح الحق كم لقمة مع أم روان :smile05: |
رد: انهارده اليوم الفري بتاعي عملت اكل بالصور ماشاء الله سفره روووووووعه حبيبتى تسلم الايادى ومنوره القسم :) |
الساعة الآن 04:19 AM. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.7, Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
Content Relevant URLs by vBSEO 3.6.0