class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة honey:
الله الله
يجنن البراونيز
انا بعمله بنفس الطريقة
أول مرة ما حطيت باكنغ باودر طلع ناشف جدا
تاني مرة حطيت بس نص ملعقة صغيرة مع كوب الدقيق
فكان هش جدا
تسلم يديك شهيتيني
تقبلي مروري و تقييمي
هونى حبيبتى..
نورتى موضوعى بمرورك اللطيف..
ممكن تكون نشفت منك انك تركتيها بالفرن
زيادة شوية..و هى اصلا بتكون رفيعة مش عالية..
او احيانا يكون نوع الدقيق هو السبب..
جربيها بطريقتى و ان شاء الله راح تعجبك..
و جزاك الله كل خير لقييمك الغالى حبيبتى..