class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أتعبني الفراق:
تسلم اياديكي الحلوة يازوووووووووزة بس بغيت اسالك الكرنب قبل تحشيه سلقتيه او لا
انا اسلقه ويتكسر معايا وقت الحشو ارجوكي ردي علي بعداذن صاحبة الموضوع
حبيبتى خدى ورقة الكرنبة سليمة وحطيها فى ماء ساخن جدا مش بيغلى
لأ ساخن جدا وحطى فى المية شوية سكر علشان الكرنب مايعملش غازات
وشوية كمون بتخلى ريحة الورق حلو
المهم خدى كام ورقة وحطيها فى المية وأضغطى عليها بالراحة بواسطة ملعقة كبيرة
وأقلبيهم على الناحية التانية
وثوانى وأنشلى كل الورق
وسبيه يبرد وقطعيه براحتك
يارب أكون قدرت أفيدك