محشى كرنب وكوسه لعيون نهوله

مجتمع رجيم / الأطباق الرئيسية
كتبت : نيازي
-
طبق رائع
كتبت : شهد_المنتدى
-
كتبت : أم ليالى
-
تسلم إيدك شكله شهي جدا
بس أحنا لما نعمله لازم نحط ال3 أنواع من الخضرة في الخلطة (بقدونس -شبت - كزبرة)
لكل شيخ طريقة.
كتبت : كلمة صدق
-
تسلم الايادي يا زوزو على الطبق الشهي ..
وطبعا انا اضم صوتي لصوت نهولة وعايزين طبق اللحمة
كتبت : محبة رسول الهدى
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أتعبني الفراق:
تسلم اياديكي الحلوة يازوووووووووزة بس بغيت اسالك الكرنب قبل تحشيه سلقتيه او لا

انا اسلقه ويتكسر معايا وقت الحشو ارجوكي ردي علي
بعداذن صاحبة الموضوع
حبيبتى خدى ورقة الكرنبة سليمة وحطيها فى ماء ساخن جدا مش بيغلى
لأ ساخن جدا وحطى فى المية شوية سكر علشان الكرنب مايعملش غازات
وشوية كمون بتخلى ريحة الورق حلو
المهم خدى كام ورقة وحطيها فى المية وأضغطى عليها بالراحة بواسطة ملعقة كبيرة
وأقلبيهم على الناحية التانية
وثوانى وأنشلى كل الورق
وسبيه يبرد وقطعيه براحتك
يارب أكون قدرت أفيدك
كتبت : زووووزه
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة أتعبني الفراق:
تسلم اياديكي الحلوة يازوووووووووزة بس بغيت اسالك الكرنب قبل تحشيه سلقتيه او لا

انا اسلقه ويتكسر معايا وقت الحشو ارجوكي ردي علي
أسفه حبيبتى على التأخير فى الرد (كنت مسافره)بس حبيبة قامت بالواجب
أنا بغلى ميه وعليها كمون وهى ع النار بسلق ورق الكرنب وحده وحده وبسرعه والمهم تفكى ورق الكرنب بشويش عشان ميتقطعش ويى ف الميه
الصفحات الأولى ... 2  3  4  5 6  7 

التالي

طريقه عمل الزيتون

السابق

باذنجان وفلفل بس جنان من عند لذوذه

كلمات ذات علاقة
محشى , معجون , نهوله , وكوسه , كروت