لحمه جميله وبطريقه سهله من عند لذوذه

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
1cd997cc7og6.gif

58yd74iurda2ladm1p43


لحمه جميله وبطريقه سهله من عند لذوذه

طبعا كل سنه وانتم طيبين قبل اى شئ
طبعا من لحمه العيد لازم اعمل لاجمل حبايب اكل
وطبعا مادام من ايديا لازم تبقى سهله ولذيذه

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
smile03.gif smile03.gif smile03.gif smile03.gif

نبدا بسم الله smile06.gif smile06.gif smile06.gif smile06.gif smile06.gif smile06.gif

انا عصجت لحمه
ازاى
خرطت بصل بس صغنون
zl30lkz7u74q0g92mog1
وفلفل برضو صغنون
17vs4mnguur40bhdde9v
وزيتون
mq0uezs4txtjhdb9pbw.
وحطيت الاول البصل على النار

وبعدين لما دبل حطيت الفلفل
qc4kpiwv3vz78voby5p.
ورشيط شويه فلفل اسمر علشان الطعم والريحه بيبقى تحفه

وحطيت الزيتون

وحطيت اخيرا اللحمه

unzv20q1m29ugw7zj1fi

وسبتهم يتسبكوا ويبكوا ميتهم ويشربوها تانى

المهم شيل شويه منهم

والباقى حطيت عليه صلصه طماطم

بعد مااللحمه شيلها
نيجى بقى للشغل

جبت رقاق طبعا عند الكل
2r82qay7oq39tmsv7d1y
وبليته بشويه مايه علشان يطرى معايا
1dcm03w8cldjzlndez4.
وبعدين فردت اللحمه فقلبه
laemdfi7rqi8cf1rip3g
ولفيته ذى السندوتش بالظبط
cgzqumblwwt392b6n8g.
ودول بعد ما خلصت لف
305id1v922ks3bos1ipi

6hyx3z69f23b2s6cxcy.
وبعدين جبت الطاسه وحمرتهم
وطلعوا ايه رايكم
86csp9jgq6aktiz1qv0r

h8p2mbtl6enltoen5p9.
سهله ولذيذه ومبتكره وبحبها


وممكن كمان تدهنى وشهم بالزبده وتدخليهم الفرن

بس انتم عافين ازمه الغاز فمحبتش اشغل الفرن

وكمان عملش حواوشى بيهم كدا فرغيف علشان الباش مهندس اخويا الكبير

76eforxdughpg12nzt4.
sjopdn4x0ntu4wxo4hbp
xjunvxt3135d57k20mx0

ايه رايكم

انا ليا خلطه سريا بس ما عمالتهاش لان ماكنش فى وقت وهما جعانين

ايه الخلطه

تقطعى فلفل وطماطم طرنشاط
وتحطيهم على النار مع شويه زيت صغنونين لحد ما يدبلوا
ويبقوا حلوين وتظبطى ملحك
و تحطى اللحمه
وفيقها الخلطه دى وياسلام لو عندك جبنه
ياسلام
وتلفى وتحمرى

وبالف هنا وشفا
يارب تعجبكم

اختكم توته الصغونهsmile06.gif smile06.gif smile06.gif
[/COLOR][/SIZE]
كتبت : مامت توتا
-
احلي تقييم لذوذ القمر
عندك كل ابتكار في الاكلات
تسلمي فعلا حلوه
واقولك كمان لما بتحبي تبلي الرقاق
يبقي كمان الذ لو بشوربه
واااااااااااااااو بتبقي جميله

وطبعا تقييمي سبق
وختم النسر سبق وطابع البريد
ههههههههههه اكيد سبق
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة هنااسلام:
احلي تقييم لذوذ القمر
عندك كل ابتكار في الاكلات
تسلمي فعلا حلوه
واقولك كمان لما بتحبي تبلي الرقاق
يبقي كمان الذ لو بشوربه
واااااااااااااااو بتبقي جميله

وطبعا تقييمي سبق
وختم النسر سبق وطابع البريد
ههههههههههه اكيد سبق

خخخخخخخخخخخخ

هنون تسلمى ويسلم ختم النسر

وماما بتعمله بالشوربه بس ساعات الشربه بتبقى دسمه
وانا ما بحبهاش كدا
وطبعا لازم تدوقى دوقى كدا وقولى ايش رايك
هههههههههههه
كتبت : flower1
-
يسلمو الاياااادي

طريقه جميله اووووي

يعطيك الف عافيه والتقييم قبل الرد
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
يسلمو ايدينك الحلوة ياأحلى لذوذة
واكيد من ايدينك احلى وأشهى
وخلطتك حلوة ولذيذة
واحلى تقييم لعيونك حبيبتى
وحالا الوسام
كتبت : زهره الاسلام
-
تسلم الايادى حبيبتى يا لذوذه
انا اول مره اعرف ان الرقاق ممكن يتلف سندوتشات
وخلطه اللحمه جميله
تقبلى تقيمى وفى انتظار المزيد من اطباقك المميزه
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي

كستليتة الدجاج

السابق

كعكه اللحم و الجبنه من ادين نهووول

كلمات ذات علاقة
لذوذه , ليله , من , جميله , سهله , عند , وبطريقه