عندك جزر ومش عارفة تعملى بيه ايه تعالى خليك مع لولو

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : محبة رسول الهدى
-


d4tm299ao5p2vr69z5y5


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

لقيت عندي جزر كتير أوي في التلاجة وقرب يخسر

اسيبه يخسر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

لأ طبعا مابقاش لولو
المهم افتكرت زمااااااان لما كانت ماما واختي الكبيرة بيعملوا صينية جزر كصنف حلو بس مع اختلاف انهم كانوا بيعملوها بالجزر الأحمر

مش هاتفرق كتير الجزر احمر ولا اصفر

المهم ندخل على تفاصيل الصينية

المكونات
0000124.gif


20_11_1113218032971.
جزر متقشر ومقطع شرايح ((ممكن تبشريه))
سكر
لبن ((بستخدم بودرة))
كريمة
دقيق
زبدة
فانيليا
مكسرات ((زبيب - جوز هند - بندق - لوز))

طريقتها سهلة جدا زي طريقة صينية القرع العسلي

حطي الجزر وعليه حبة سكر على نار هادية وسيبيه حوالي نص ساعة هاينزل مايته ويشربها ويطرى وتيليه من على النار

20_11_1113218032982.

وبعدين اعملي بشاميل حلو وخليه تقيل سنه (بمقاديرك اللي انت متعوده عليها ,,, انا عملت 2 كوب لبن ))

سيحي الزبدة

20_11_1113218032983.

ضيفي الدقيق لحد ما يتحمر

1321804566972.gif

وبعدين انزلي باللبن المسكر ((اللبن انا حطيت عليه السكر وفانيليا))

20_11_1113218032984.
بعد مايتعمل البشاميل شيليه من على النار وحطي عليه حوالي نص كوباية كريمة (( عاوزة تزودي تنقصي براحتك))

20_11_1113218045972.

والمكسرات

20_11_1113218045973.

ونقلب كله في بعضه

20_11_1113218045984.

ونحط في قالب بايركس مدهون مادة دهنية

1321804565651.gif

وندخله فرن متوسط الحرارة لحد مايحمر من القعر وبعدها نفتحله الشوايه ونحمر وشه
وأدي شكلها

1321804569653.gif

الف هنا على قلوبكم
كتبت : كشموشه
-
بجد شكلوووووووووووووا لذيذ
حيبه متحفتنااااااااااااااا موضيعك الحلوه كالعاده
كتبت : محبة رسول الهدى
-
كتبت : الحلم العربي
-
فعلاً شكله يفتح النفس ,,,

طيب أقدمه حااار وبااارد ,,,؟

يعني من الحلويااااااات الحاااااااااره والا البااااارده ,,,؟

يعطيك ألف عااااافيه على الفكره الرااااااائعه ,,,
كتبت : شمعة قلم
-
كتبت : بدر بدور
-
تسلم الايادي شكله روعة واكيد طعمه روعة

مشكورة كتير وبارك الله فيكي
الصفحات 1 2  3  4 

التالي
السابق