طريقة عمل النجرسكو

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
كتبت : ام ادنيا
-
المقادير
نصف كيلو مكرونه فيتوتشينى مسلوقه فى ماءوملح وقليل من الزيت
ربع كيلو دجاج فيليه مقطع شرائح طوليه رفيعه
بصله متوسطه مبشوره
ملح وفلفل اسود وبهار
زيتون اسود حلقات
قشده لوجه الصينيه
وحوالى نصف كيلو بشاميل او اكثر شويه
بصوا انا مش بضيف اى بيض فى البشاميل لانى مبفضلهوش وبستغنا عنه بانى بحط على وجه الصينيه قشده والله بتطلع احلا ورائحتها جميله
المهم نكمل
سلقنا المكرونه
بعد كده بنجيب البصله ونحطها على النار مع قليل من الزيت ونقلب لحد ما البصله تتذبل وبعدين ننزل عليها بشرائح الدجاج المغسوله بالماء والدقيق والخل ومتصفيه ونقلب لحد ما الدجاج يستوى ونضيفله ملح وفلفل وبهار
بعد كده بنجيب صينية الفرن ونضع اول طبقه بشاميل وفوقها نصف كمية المكرونه وفى المنتصف الدجاج وفوقه طبقة بشاميل وبعدين النصف الثانى من المكرونه وبعدين بشاميل كتير وبعدين نرش الزيتون على الوجه وبعدين ملقتين ثلاثه قشده وبعدين على الفرن لحد ما وشها لونه يحمر
وبالف هنا
النجرسكو images?q=tbn:ANd9GcQ
كتبت : روحي فدوه
-
تسلم ايدك
:000021541 :
كتبت : سحر هنو
-
تسلم الايادى على الاكلة الشهية
كتبت : سماء ميرال
-
روووعة تسسلم ايدك ويعطيك العافية اتمنى تكوني بخير تحياتي لك
كتبت : ام ادنيا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة روحي فدوه:
تسلم ايدك
:000021541 :
تسلمى يا قمرايه
كتبت : ام ادنيا
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سحر هنو:
تسلم الايادى على الاكلة الشهية
تسلمى ومتحريمناش من مرورك الغالى
الصفحات 1 2 

التالي

كفتة البطاطا باللحمة رووووعة

السابق

دجاجه مشويه بالفرن

كلمات ذات علاقة
النجرسكو , عمل , طريقة