عجينه العشر دقائق وتطبقات من مطبخى بالصور تفضلو روعه

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : سمرا مصر
-
وصفتك حلو مريومه وان شاء الله اما تحملى الصور وتظهر هنقول لك راينا فى الشكل رغم انى متاكده انها طعمه بما انك انتى الى عاملها
كتبت : سحر هنو
-
كتبت : honey
-
ننتظرك يا مريومة لتعيدي التحميل...
كتبت : مريومه
-
يا رب تكون الصور ظهرت يا بنات طمنونى انا ظاهره عندى فى كل الاحوال

وهانتظر واحده زى القمر تطبق العجينه وتعمل بيها اللى هى عايزاه كرواسون بيتزا فطائر سينابون وانا هانزل تطبيقاتى اول باول
كتبت : مريومه
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة دينا تامر:



شكلها وصفة تجنن بس للاسف الصور مش ظاهرة شكراااااا ليكى
العفو يا قمر ويا رب تدخلى تانى وتشوفيهم



class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة مسلمة:
مشكورة حبيبتى مريومة سلمت يداك بس فعلا الصور مش ظاهرة عموما انت صحبتى و لازم تتدينى حتة انا كمان ممكن



جــــــزاك اللـــــه خيـــــــــــــرا


يا خبر مسلمه ليكى واحده كامله بس انا اشوفك بس هاغرقك معجنات وحلويات واوصلك ل 90 كيلو كفايه عليكى مسلمه انتى شاطره يلا جربى العجينه ونزلى صورك


class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة سمرا مصر:
وصفتك حلو مريومه وان شاء الله اما تحملى الصور وتظهر هنقول لك راينا فى الشكل رغم انى متاكده انها طعمه بما انك انتى الى عاملها
شكرا على ذوقك احلى سمرا وبعد كده هاعملها واحط عليها الصوص اللى عامله اختك عشان عجبنى اوى وجربو طريقتى دى فى العجينه وصوريها طبعا

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة بنت اسكندرية:
شكرا على مرورك سحوره

class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة honey:
ننتظرك يا مريومة لتعيدي التحميل...

ان شاء الله تكون ظهرت حبيبتى وشكرا ليكى بس عندى سؤال ليه كانت ظاهره عندى ومظهرتش للباقى وايه السبب ان طريقه ال copy و paste مش نافعه معايا
كتبت : مريومه
-
كروسوناتى اللذيذه بالجبنه
نسيت اقولوكو انى لما جيت اعمل البيتزا عملت نص كميه المقادير يعنى 5 كاسات انا عملت 2 كاسه ونص
عملت البيتزا واتبقى عجين كمان فعملت منه كروسونات صغيره لبناتى
فردت العجينه دايره وقطعتها مثلثات زى الصوره




وحطيت الحشوات على الناحيه العريضه انا حطيت جبنه كرافت شيدر وكيرى ممكن تحطى كمان مربه او شيكولاته




طبعا بتبقى رشه دقيق على رخامتك خفيف عشان العجينه ما تلزق

وتلفى العجين من الناحيه العريضه زى الصوره




وتدهنى الوش ببيض او حليب انا داهنه بحليب ورشيت سمسم على الوش
وتسبيها ترتاح 10 دقائق وتدخليها الفرن على درجه 170 او نار متوسطه لمده 20 دقيقه
والنتيجه




وطعمها حلو اوى وبالهنا والعافيه
عايزه تفاعل معايا وحماس مش هاسامح واحده تعمل وما تصورش الا لو مش عندها كاميرا يبقى عذرها معاها وبالف صحه وعافيه
الصفحات 1  2 3  4  5  ... الأخيرة

التالي

كيك الكريم كراميل

السابق

استفسار عن الدقيق

كلمات ذات علاقة
مطبخى , العشر , بالصور , تفضلو , حقائق , روعه , عجينه , وتطبقات