البوراك الجزائري هااااايل ادخلي ودلعي رمضان

البوراك باللحم المفروم: ديول ( جلاش) 350غ لحمم مفرووم بصل متوسطتان ومفرومتان نصف ربطة معدنوس (بقدونس) مفروم فرم ناعم 3 زيت للقلي بيضأسود+رشة جوزة...

مجتمع رجيم / الاطباق المتنوعة
♥♥♥..تـرتيـل ..♥♥♥
اخر تحديث
شُمس المعارف
يالذيذ يا رايق
بجد جميله
احنا فمصر بنعمله
بس اسمه جلاش باللحمه او بالجبنه

تسلم ايدك حبيبتى
الصفحات 1  2  3

التالي

المكرونه باللحمه من مطبخ هنا

السابق

كنافه

كلمات ذات علاقة
البوراك , الجزائري , ادخلي , رمضان , هااااايل , ودمعي