معحنات جزائريه( المسمن)

مجتمع رجيم / المعجنات و الحلويات
كتبت : Coeur de Rjeem
-
جزائريه( shgfivqyh7yrrx9stsn.
المقادير
1كغ دقيق(سميد)
ملح
ماء
زيت
التحضير
نضع الدقيق الملح و الماء في العجانه
عند الحصول على عجينه صلبه
نتركها 15 دقيقه
نضيف الماء بالتدريج و نعجن
حتى نتحصل على عجينه بيضاء و طريه جدا
نمسح ايدينا بالزيت و نكون دوائر صغيره من العجينه
نرصها فوق صينيه مدهونه بالزيت
نغطيها بكيس بلاستيكي بعد دهنها باجزائريه( index.php?module=thuلزيت

نتركها ترتاح 2 ساعه
نضع الطاجين فوق النار او مقلاه تيفال ذات سطح ناعم
نفتح الكريات براحه اليد مدهونه بالزيت

جزائريه( index.php?module=thu


نقوم بتطبيقها من الجانبين
جزائريه( index.php?module=thu


ثم من الجانبين الاخرين
طبعا الايدين مدهونه بالزيت
جزائريه( index.php?module=thu

نطبخها من الجانبين

و شهيه طيبه
تقدم مع القهوه و الحليب
جزائريه( index.php?module=thu
جزائريه( index.php?module=thu
جزائريه( index.php?module=thu
كتبت : um rawan
-
مشكوره حبيبتي علي الاكله الجميله انا بموت في الفطائر تسلم ايدك نهول وفي انتظار جديدك
كتبت : Coeur de Rjeem
-
تسلميلي حبيبتي على التشجيييع
كتبت : lolo kitty
-
اية دة نهوووووول
تسلميلى يا قمر
تسلم ايدك طبق شهى و رووووووووووووعة حبيبتى
جزاك الله خيرا ماما نهلة
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ربنا يخليكي ليا لولو حبيبتي
مشكوره على المرور
كتبت : Coeur de Rjeem
-
ربنا يخليكي ليا لولو حبيبتي
مشكوره على المرور
الصفحات 1 2  3  4  5  ... الأخيرة

التالي

ساندوتش الكباب

السابق

البوظة على طريقة السجين الفلسطيني

كلمات ذات علاقة
معجنات , المزمن , جزائريه