المقادير 1كغ دقيق(سميد) ملح ماء زيت التحضير نضع الدقيق الملح و الماء في العجانه عند الحصول على عجينه صلبه نتركها 15 دقيقه نضيف الماء بالتدريج و نعجن حتى نتحصل على عجينه بيضاء و طريه جدا نمسح ايدينا بالزيت و نكون دوائر صغيره من العجينه نرصها فوق صينيه مدهونه بالزيت نغطيها بكيس بلاستيكي بعد دهنها بالزيت
نتركها ترتاح 2 ساعه نضع الطاجين فوق النار او مقلاه تيفال ذات سطح ناعم نفتح الكريات براحه اليد مدهونه بالزيت
نقوم بتطبيقها من الجانبين
ثم من الجانبين الاخرين طبعا الايدين مدهونه بالزيت
نطبخها من الجانبين
و شهيه طيبه تقدم مع القهوه و الحليب
كتبت :
um rawan
-
مشكوره حبيبتي علي الاكله الجميله انا بموت في الفطائر تسلم ايدك نهول وفي انتظار جديدك
كتبت :
Coeur de Rjeem
-
تسلميلي حبيبتي على التشجيييع
كتبت :
lolo kitty
-
اية دة نهوووووول تسلميلى يا قمر تسلم ايدك طبق شهى و رووووووووووووعة حبيبتى جزاك الله خيرا ماما نهلة