وبعدين نضيف الفلفل الرومى ونقلبه كويس ولما يتحمر الفلفل مع البصل نضيف الطماطم ونقلبها كويس ونضيف الملح والفلفل وبعد ما نقفل النار نضيف حلقات البيض المسلوق ونقلبها مع الخلطة اللى فاتت ونجيب صينية وندهنها ونرص اول راق من الجلاش ونضيف عليه الحشو وبعدين نضيف الراق التانى من الجلاش ونقطع الجلاش قبل ما ندخله الفرن وبعد ما ندخله الفرن السخنة بعشر دقايق نطلعه ونضيف له كوب اللبن بالبيضة اللى كنا محضرينه وندخله الفرن تانى وده شكله النهائى بعد ما فتحنا عليه الشواية تقريبا 5دقايق ودى قطعة علشان اول رد
وبالهنا والشفا
كتبت :
المشتاقة للجنان
-
مشاء الله روووووووعه بجد
يمي.. والله حاجه حلوه عالصبح
تسلم ايدين احلى دودو عنديي