مجتمع رجيموصفات اللحوم

دجاج مشوى من مطبخ هنا

مامت توتا 12:14 AM 06-18-2011





المره دى فرخه مشويه
تعالوا شوفوا عملتها ازاى
*******************************
المقادير



فرخه وزنها حوالى 2 كيلو



بصل بودر

توم بودر
مسترده
ليمونه



صويا صوص

التحضير
********************




اولا لازم نفتح الفرخه
نعمل فيها فتحات



خلطنا المكونات على بعض

وبعد كده دهنا الفرخه من بره

وجوه علشان التتبيله تتغلل
داخل الفرخه وتترك فتره طويله شويه
وتوضع فى التلاجه



هنا بعد ما قعدت فتره فى التلاجه
وخرجتها ويا عينى
كتفتها



الجميل هنا متكتف وعلى السيخ
تحت الشوايه


ياعينى الجميل هنا خرج من البوتاجاز
انا بسبها تحمر اوى لان الجلد بيتشال
وكمان اللحم يستوى
وكمان الفتحات اللى عماتها بتسوى الفرخه اوى من جوه



هنا بقى طبق رز الحلو اللى فيه انه
رز مخلط ابيض مع اصفر ازاى هى مش
افتكاسه كان باقى عندى رز اصفر
وعملت شويه ابيض
وانا بقدمالاكل خلط الارز على بعضه وطلع بهذا الشكل
ملحوظه هامه يا بنات
التتبيله لايوجد فيها ولا نقطه زيت
يعنى البصل البودر والتوم البودر
والصويا صوص وليمون بس لاغير
وممكن الاستغناء عن الصويا صوص
بالف هنا وشفا

سنبلة الخير . 01:12 AM 06-18-2011
ما شاء الله عليك
شهية
سهلة جدا
سلمت يداك
لاحرمنا اكلاتك المتميزة
مامت توتا 01:21 AM 06-18-2011
اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة ابنة الحدباء:
ما شاء الله عليك

شهية
سهلة جدا
سلمت يداك

لاحرمنا اكلاتك المتميزة
الله لا يحرمنى منك ابدا
* أم أحمد * 01:48 AM 06-18-2011
ما شاء الله حبيبتي تسلم يداكِ حبيبتي الغاليه
شكلها شهي ورائع
طباخه ماهره حبيبتي
أقول اليوم ما شفتك في الحمله
مشغوله بأكلتك
وتستحقي أجمل تقييم
بس خلينا أنشوفك حبيبتي الغاليه
أنثى أبكت القمر 02:28 AM 06-18-2011
يااااااااااااا عيني عليكي ياهنوووووووووووو
دجاج بالليل منظره جناااااااااااااااااان وخاصه
على جوع آآآآآآآآآآآخ منك ومن أكلاتك
تسلم ايدك حبيبتي واحلى تقييم لك وللدجاجه المكتفه
~ عبير الزهور ~ 05:52 AM 06-18-2011
شكل الدجاجة كثير طيب عليكم بألف عافية حبيبتى
وطريقتك كثير حلوة وصحية
يسلمو الايادى ياقمر
واحلى تقييم
1 2  3  4  5  ... الأخيرة