بارك الله في يداكِ حبيبتي
وهذا الجبن جداً لذيذ
لأني مجربه عمله
شكراً لكِ وتقبلي ودي وتقييمي
كتبت :
اميرة حلوة
-
وااااااااااااااااااااااااااااااااااو
طريقة بسيطة جدا و نتايجها تهبل
جبن اخر حلاوة ولا جبن لافاش كي ري
تسلم ايدك يا عسل
و انا رايحة اجيب الوسام و الحق الجبن قبل ما يطيرو بيه
كتبت :
أم سلسبيل
-
كتبت :
*بنت الإسلام*
-
شكرا حبيبتي علي الوصفة الجميلة
بس لو تعرفي اسم تاني لحبوب المساه او هي عبارة عن ايه اقراص خميرة مثلا
لان معتقدش موجودة عندنا
وشكرا عالوصفة تم المرور والتقييم
كتبت :
°o.OجوليO.o°
-
روووووعة مووووووت
كذا حتكون ع ذوقك وعارفة كيف اتصنعت ^^
ذكرتيني بايام ابتدائي يوم عملنا الزبادي بالمدرسة ههههه
وبخصوص الحبة اول مرة اسمع بها بس عجبتني الحبة ل20 كـ