زهقتى من أكل اللحمه فى العيد تعالى عند بووسى

مجتمع رجيم السلطات وَ المقبلات وَ الشوربات
الكاتبة: ◕‿◕β.Ő.Ṩ.Ϋ◕‿◕

زهقتى من أكل اللحمه فى العيد تعالى عند بووسى

سلااااااام عليكم ورحمه الله




ان شاء الله بخير يارب

كلنا طالعين من العيد وزهقنا من اكل اللحوم

وبما ان موسم الشتا دخل وبقى الجو بااااااااارد

اقدم اليكم شوربه العدس من مطبخى

بسم الله

المقادير

1/2 كيلو عدس اصفر > او الكميه اللى تفضليها

4 جزرات شرائح

6 او 7 فصوص ثوم

1 بصله كبيره مقطعه

2 او 3 طماطم كبيره

كوب صغير شعريه او لسان عصفور

كرات للتزين

الطريقه

غسلت العدس وسيبته يتصفى

وقطعت باقى المقادير




وهنا بعد ما سيبته يتسلق ع النار لمده 25 ق تقريبا



سيبته يبرد تماااامااااااا وبعدين ضربته بالخلاط

ومع الضرب بضيف مكعب ماجى + ملح + فلفل اسود

حمرت لسان عصفور ويكون لونه فاتح بحيث انه ميبقاش غامق فى الشوربه




وبعدين بضيف الخليط وبهدى النااااار خاااااااالص عليه ولحد مايستوى لسان العصفور

وخلاااااااااص ياحلوااااااااات

اتفضلوا بالف هنا

وطبعا ده الكرات اللى زينت بيه الطبق





وان شاء الله عجبكم

الكاتبة: دينار

تسلم الايادي بسبوسة


انا من عشاق شوربة العدس عندي احلي من الفراخ واللحمة



دمتي متميزة ومبدعة
واحلي تقييم
الكاتبة: مامت توتا

اجمل تقييم يا بوسي
احنا بنعمله بالشعريه
بدل اللسان العصفور
والا بقي لو عيش محمص في
الفرن وكمان بقي بصل بملح و الخل والليمون
وااااااااااااااااااااااااو اوعي وشك
الكاتبة: دوللى

ما شاء الله بحب شوربة العدس تسلم ايدك يا بوسى

وأحلى تقييم لعيونك بارك الله فيك
الكاتبة: يالذيذ يا رايق

انا بردو ذى هنا
بالشعريه
بس حلو اوى
تسلم ايديكى
الكاتبة: احلى دندونة

تسلم ايدك بسبوسه

مش حاقولك بحب شوربة العدس

انا بموووووووووووت فيها

بحبها ساده وبشربها في اي وقت تجنن

لك ودي و تقييمي حبيبتي
الصفحات 1 2 

التالي
السابق