جلاش جميل وجديد ابداعاتى بحلوياتى

مجتمع رجيم / ركن الحلويات
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
جلاش جميل وجديد
جلاش جميل وجديد
جلاش جميل وجديد

ywgc27bdv8.gif

p71offo8lf4qj5ycljr.

ازيكم يا قمرات 19_45.gif


جربت طريقه جلاش جامده جدا

3_118.gif

المكونات

1 - بيضتين
2 - كوبايه زبادى
3 - ربع كوبايه زيت
4 - معلقتين بودر
5 - جوز هند حسب الرغبه
6 - كيس جلاش نص كيلو

2_81.gif 2_81.gif 2_81.gif 2_81.gif 2_81.gif

الطريقه

فطبق حطيت الزبادى والبيض والسكر والبودر

13408006981.jpg


وقلبتهم كويس بالمضرب العادى

وبعدين روحت حطيت شويه جوز هند

13408006982.jpg

وسبتهم شويه على ما قطعت الجلاش

قطعت الجلاش قطع صغيره و رصيتهم فصينيه

13408006983.jpg

وكل كام راق احط شويه زيت

13408006994.jpg

وبعد ماخلصت
حطيت الخلطه اللى عملتها وغطت كل الجلاش

13408006995.jpg


وحطيتها فالفرن وكان سخن جدا
على درجه 190
وماتفتحيش عليها الا بعد ربع ساعه او اكتر

علشان ماتهبطش

ماشى

13408009001.jpg

طلعتها وسبتها 5 دقايق وبعدين سقيتها شربات بارد


بس نصيحى للى هتجربها
تسيبها تبرد شويه وبعدين تقلبها وتسقيها الشربات بعد كدا

طبعا انا شطوره

2_71.gif 2_71.gif


دعوه من قلبكم لياsmile11.gif
كتبت : عشتار العراق
-
اني معجبه جدا بالابداعات الي تقومين انت بها ماشاء الله طباخه بريمووووووووو
يارايق انت يارايق
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
تسلميلى انتى يا حبيبتى
كتبت : الله حبيبي
-
يسلمو ايدك الله يجزاكي الجنه
كتبت : مامت توتا
-
احلى اعجاب وتقييم

للقمر اللى مشعلل المنتدى بمواضيعه

تسلمى يا لذيذ بس ليا سؤال

انتى كاتبه ال
- معلقتين بودر

يعنى دىpp

او البيكنيج بودر

ردى بسرعه علشان اطبقه

ومعليش ليا كمان سؤال متحطيش حاجه

فى النص والخلطه كلها

على وجه الصينيه
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
هنون حطيت كيس بيكنج بودر الصغير

وماحطتش حاجه فالنص بس اوعى تنسى ماتفتحيش عليها

وماتطلعيهاش الا لما تجمد فالفرن

وتغرزى فيها السكينه تطلع مافيهاش حاجه

اى سؤال حبيبتك فالخدمه
الصفحات 1 2  3  4  ... الأخيرة

التالي
السابق