هايل وروووووووووعة حبيبة قلبى
تسلم ايديك يا لذوذ
ممكن بالطبع عمله فى البوتاجاز
اولا قومى بتسخين فرن البوتاجاز قبل البدء فى طهى الرقاق
ثم قومى بوضع الرقاق على الرف السفلى المباشر للنار مع مراعاة جعل الشعلة متوسطة الحرارة
لانها لو عالية هينحرف الرقاق
ولا تغلقى البوتاجاز اثناء الطهى والرقاق ما بياخذ اقل من دقيقة وبتكون الرقاقة استوت (احمرت كما وضحت لذوذة بالصور)
وانت لا تحتاجين الى قلبها على الوجه الثانى
تشكرى يا يويو ياقمر
نورتى ياقمر