طريقه عمل الرقاق

مجتمع رجيم / المعجنات وَ السندويشات
كتبت : يالذيذ يا رايق
-
نورتوا يا قمرات
كتبت : طالبة الفردوس
-
كتبت : ملك 2004
-
ماشاء الله ربناا يخااللى بابا وماما

احلى روقاق الفرن اسمه فرن خبيز لانة عند حماتى وبصراحه فرن جميل للكح والبسكوت واعيش

واحلى تقيم
كتبت : اية بودى
-
هايل وروووووووووعة حبيبة قلبى

تسلم ايديك يا لذوذ

ممكن بالطبع عمله فى البوتاجاز
اولا قومى بتسخين فرن البوتاجاز قبل البدء فى طهى الرقاق
ثم قومى بوضع الرقاق على الرف السفلى المباشر للنار مع مراعاة جعل الشعلة متوسطة الحرارة

لانها لو عالية هينحرف الرقاق

ولا تغلقى البوتاجاز اثناء الطهى والرقاق ما بياخذ اقل من دقيقة وبتكون الرقاقة استوت (احمرت كما وضحت لذوذة بالصور)
وانت لا تحتاجين الى قلبها على الوجه الثانى

تشكرى يا يويو ياقمر

نورتى ياقمر

كتبت : مايا حبيبتي
-
ماشاء الله روعة
بالعافية ع قلوبكم و دعواتنا بالصحة و العافية لوالديكِ الكريمين
تقييمي و اعجابي
كتبت : ~ عبير الزهور ~
-
تسلم ايدينك وايدين الماما واختك
والف عافية
والله يحفظ والدايك ويسعدك بهم
وطبعاً الرقاق شكله هايل
واحلى تقييم ياقمر
وحالاً الوساااام
الصفحات 1  2 3  4  5 

التالي

فطائر الجبن بسيطة وخفيفة وشهية

السابق

خبز التنور للفطور عمايل أيديه

كلمات ذات علاقة
رقاق , عمل , طريقه