اسرار الطبخ و المطبخ

مجتمع رجيم / الموضوعات المميزة فى التجارب والحلول المنزلية
كتبت : زهره فلسطين
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة نيشان سبرينغ:
موضوع مميز بارك الله بك ِ غاليتي
تقييمي واعجابي


اسعدني جدا تواجدك في موضوعي
منوورة غاليتي
شكرا للتقيم و الوسام
كتبت : سنبلة الخير .
-
فكرة رائعة عن اسرار الطبخ

احسنتِ الاختيار

بارك الله فيكِ

للتخلص من رائحة اللحم والدجاج الغير مرغوبة بها

ينقع اللحم او الدجاج بماء يميل الى الحرارة ووضع ملح اليه لمده نصف ساعة وسوف تذهب

:)

مع تقييمي لكِ
كتبت : كرومه
-
انا بستخدم البهارات بجميع انواعها والهيل في الدجاج بتروح الرائحه غير مرغوب فيها وشكرا ع هالفكرة الرائعه
كتبت : Hayat Rjeem
-
موضوع حلو اوى حقولك حاجات صغيره انا بعملها وبتفرق

وانا بعمل الكسكسى بضيف له فى البدايه خالص بعد الطحن فى المطحنه شويه لبن بيبقى طرى وجميل
الطعميه عشان تكون مقرمشة ده لو انتى عامله عجينة الطعميه بتحطى شويه ميه صغننين ع العجينه قبل التحمير متكتريش طبعا
كفته الرز عشان تكون متماسكه ومتكشش حطى شويه بيكنج صودا البيكربوناتو اللى بيتحط ع الطعميه فى العجينه بس متكتريش
الفراخ المشويه ع الفحم بتبقى احلى لو تبلتيها بشويه بودره توم
لو افتكرت حاجه تانى حرجعلك
كتبت : يويا 268
-
معلومات هايلة وانا باعمل زيك في تتبيلة السمك وكام باضيف مسطرده بتضيع اي زفارة خالص
معلومة من عندي
انا باضيف نص معلقة سكر علي اللحم اثناء تسويتها بيسرع السوي وبيديها طعم ولون جميل
كمان نص معلقة سكر علي الملوخية دي من نصايح جدتي الله يرحمها بيديها طعم جميل
كتبت : Hayat Rjeem
-
جديده معلومة السكر دى جارى التجريب
الصفحات 1  2 3  4  5 

التالي
السابق