طريقة عمل صدور الفراخ المشوية 2019

مجتمع رجيم / سفر سياحة فنادق منتجعات
كتبت : *امـيره بضحكتي*
-
منتدى الحياة الزوجية يقدم لكم : طريقة عمل صدور الفراخ المشوية 2019
طبق صدور الفراخ المشوية شهية وسهلة التحضير لتقدميها لعائلتك ..تعرفي على مكونات وطريقة عمل صدور الفراخ المشوية من خلال ما يلي:
2019 72556
المقادير :
1 1/2 صدور فراخ كل صدر 250ج

ملح

فلفل أسود

كارى بودر

كمون

ريحان
روز مارى

زعتر

بابريكا

هيل ناعم “حبهان”

عصير ليمون

طماطم

بصل

قرن فلفل حار
2019 72557
طريقة التحضير:
يتم غسل الصدور بالماء والدقيق والملح، تصفيتهم من الماء.

افرمى الطماطم والبصل والفلفل، صم ضعى عليهم البهارات المذكورة مع عصير الليمون.

نضع صدور الفراخ فى الخليط السابق، ونتركها على الأقل ساعة حتى تتشرب التتبيلة جيدًا.

نحضر “الجريل” ويتم تسخينها جيدًا، ويتم دهنها بزيت الذرة، وبعدها نضع صدور الفراخ، ونقلبها حتى تمام النضج.

يتم تقديمها مع تزيين الطبق بأوراق الجرجير والبقدونس والخيار ونقدمها.

2019 72558







‘vdrm ulg w],v hgtvho hgla,dm 2019