اللي مغلبنها لف الملفوف (الكرنب)

مجتمع رجيم / ساحة مرح
كتبت : ~loOoOoOoly~
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
كتبت : سمرا مصر
-
شكرا لكى وان شالله بجرب الطريقه
كتبت : •° sara °•
-
تسلم افكارك ياقلبى

بخلى ماما تجربها

تسلمين
كتبت : سحر هنو
-
كتبت : bessan05
-
شـكــ وبارك الله فيك ـــرا لك ... لك مني أجمل تحية .
كتبت : ام يامن
-
السلام عليكم ورحمة الله وبركاته

اولا مشكورة يادودو علي المعلومات
السر في لف ورق الملفوف

شوفي يادودو انا راح اقولك علي سر في لف الملفوف وهو بتعرفي اذا بتوضعي الملفوف في لفريزر تحسي بعد مدة الورق في ورق الملفوف يشد معك في الاكل يعني نحنا انقول عنة مجلد يعني يشد

انك بعد سلق الملفوف وبدك اتلفية ويستحسن تلفية بعد السلق مباشرة بعد ما تنزعي منة الزوائد اتلاقين في ورق ملفوف لونة اخضر ويكون في اول حبة لكرنب وهذا تخلية في اول الالف يعني في قاعد الوعاء علشان بيكون اجمد ويتحمل الحرارة اكثر من الابيض وبعدين يكون فالورق نفسة الابيض جامد ويكون فية عروق غليظة اتغلب واتخلي الورقة خميلة جدآ وشكلها مش مقبول ومش منشوقة اقولك هلحين السر (المدقة)ما بعرف ايش بتقولو عليها هي تبعت السلطة الا اندق فيها السلطة استخدميها عند عملية اللف الملفوف دقي فيها الاوراق الملفوف الجامدة وفيها اعروق خفية كلها اتزول وتصبح الورقة جميلة جدآ بس دق خفيف علشان الورقة ما تخرف وتتفتح منك ياعسولة .

ويعطيكي الف عافية
الصفحات 1  2 3  4