::ساتروقانوف::الطبخة الايطالية::من مطبخي ::

مجتمع رجيم / وصفات اللحوم
كتبت : سمرا مصر
-
يعطيك الف عافيه على الطبق الحلو الجديد
كتبت : honey
-
class="quote">اقتباس : المشاركة التي أضيفت بواسطة دكتورة تختوخة:
هى القيمر دى ايه قشطة ولا كريمة ؟؟

وتسلم ايدك يا قمر
سأجيب بالإذن من ياسمينة

القيمر هو القشطة يا دكتورة تختوخة..

و ممكن استعمال الكرية السائلة ايضا في هذه الأكلة...
كتبت : honey
-
تسلم يديك ياسمينتنا على الأكلة الشهية..
كتبت : عين التسنيم
-
[motr]
ممممممممممم
تسلم اديكى يا سمينة
أكلة رائعة وحشتنا أكلاتك يا قمر....
[/motr]
كتبت : ياسمينة البحرين
-
ان شاء الله بنزل لكم الطريقة كامله ....
كتبت : طالبةالعلم.
-
بسم الله ما شاء الله تسلم ايدك ويجعله في ميزان حسناتك
ومستنيين الجديد
الصفحات 1  2

التالي

على طريقتى اللحم مع صوص المشروم سهلة جداااااااااااا

السابق

شرائح نخاعات (مخ) بانيه *من مطبخي*

كلمات ذات علاقة
مطبخى , الايطاليةمن , ساتروقانوفالطبخة